Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
beletrie

Senátor
(1x)
Detektivní příběh o mladém senátorovi, který se začne zajímat o sebevraždu vysokého politika. Dost věcí mu tam totiž nehraje. Netuší, do jak nebezpečné hry se pouští…
beletrie
Ukázky

Senátor

198 Kč
Slunečnice - 30%
Monika dokončila vysokou školu, ale vhodnou práci se jí najít nepodařilo. Pracuje tedy v malém penzionu jako recepční a sní o lepším životě. Je typickým ošklivým káčátkem, které se trápí mimo jiné i kvůli nešťastné lásce.
beletrie
Ukázky

Slunečnice

179 Kč
125 Kč
Soví zpěv
Brémy 2046. Déšť. Vytrvalý, intenzivní, bez konce. Přesto život plyne dál, podle obvyklých pravidel vyspělé civilizace, s jistotou technické dokonalosti. Přívaly kalných vod však protrhnou „absolutně bezpečnou“ Novou hráz... Sedmnáctiletý Armin, jeho devítiletá sestřička Géza a Rebeka, dívka plná otazníků, spolu prožívají tváří v tvář katastrofě vzrušující drama, při němž místo technických zázraků rozhodnou lidské city a činy.
beletrie
Ukázky

Soví zpěv

179 Kč
Spící Beatrice
Světem se šíří neznámý virus. Nelze určit, kde zasáhne příště, kdo a kdy se v bezvědomí svalí k zemi. Počet obětí každým dnem narůstá a vědci se rozhodnou přejít k pokusům na lidech. Mezi dobrovolné pokusné králíky se přihlásí i osmnáctiletá Beatrice, aby urychlila nalezení léku a zachránila svoje nejbližší.
beletrie
Ukázky

Spící Beatrice

209 Kč
Srdcová dáma
Proč zrovna u nás? Proč se ta díra objevila zrovna tady? Vypadá to, že se v ní hromadí všechno zlo. Je to snad trest za naše hříchy? Jsme horší než ostatní, víc krademe a podvádíme?
beletrie
Ukázky

Srdcová dáma

128 Kč
Stalpi
Když věříte na trolly, jste prostě jenom zvláštní, ale když víte, že existují, je to jako prokletí.
beletrie
Ukázky

Stalpi

229 Kč
Strašidelné Česko
Čarodějka v listí skrytá, v mlžném tanci chlapce chytá. Za studených hvězdných nocí, můžeš potkat přízrak bosý. Pekelný puch, sirný dým znamenají čertův stín. Každé bystré dítě tuší, vodník má rád kafe s duší! Pérák dělá pořádek, Němčour padne na zadek. Česko je i strašidelné! Už se bojíte? Máte proč! Na cestě na nejtajemnější místa na vás číhá upír, čert či vodník, což je, jak se dovíte, taky vlastně čert. Ale takový, co se nepropadl pod zem do pekla, ale do rybníka či řeky. A ne všechny strašidelné bytosti jsou spojeny s dávnými časy, takový Pérák, jakýsi český Spiderman, za války dělal pořádek, až „Němčour padal na zadek“. V ministestech na konci kapitol zjistíte, zda už se vyznáte ve Strašidelném Česku. Knížku si vezměte s sebou na výlet či na prázdniny.
beletrie
Ukázky

Strašidelné Česko

199 Kč
Supernova
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí..
beletrie
Ukázky

Supernova

319 Kč
Špinavá práce
Christopher Moore, díky jehož knize Nejhloupější anděl jsme propadli neodolatelnému kouzlu hororových Vánoc v Kalifornii, si tentokrát posvítil na neprobádané území, které nakonec budeme všichni muset prozkoumat – smrt a umírání.
beletrie
Ukázky

Špinavá práce

289 Kč
Tamarín a pomeranč
Prožijte s opičkou Tamarínem báječná dobrodružství v zoologické zahradě. Jistě chodíte do zoologické zahrady. Jsou tam zvířata známá (jako lev nebo slon), ale i taková, která vidíte poprvé: kakadu, bobr, pes hyenový nebo medvěd brýlový… a ovšem Tamarín.
beletrie
Ukázky

Tamarín a pomeranč

199 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100