Nejprodávanější tituly - květen 2020
podle předmětů

Osobnostní a sociální rozvoj - 20%
Jste pedagog nebo se pohybujete na poli pomáhajících profesí? Jste student a připravujete se na dráhu učitele? Zajímají vás vztahy ve skupině, skupinová dynamika, psychohygiena či prevence vyhoření? Tato kniha je určena právě vám.
podle předmětů
Ukázky

Osobnostní a sociální rozvoj

254 Kč
203 Kč
Přijímací zkoušky – Český jazyk a literatura
Publikace obsahuje šest kopírovatelných didaktických testů připravených v souladu s požadavky na jednotnou přijímací zkoušku z českého jazyka a literatury na obory středního vzdělávání zakončené maturitní zkouškou.
podle předmětů

Přijímací zkoušky – Český jazyk a literatura

180 Kč
Ruština? Jednoduše poslechem! - 11%
Zvuková učebnice, s jejíž pomocí je možné se bez velké námahy naučit slovům, slovním spojením a větám, které se v každodenním styku s rusky mluvícími cizinci nejčastěji používají.
podle předmětů

Ruština? Jednoduše poslechem!

269 Kč
239 Kč
Angličtina pro radost III. - 20%
Třetí díl anglicko-české e-knihy určená středně pokročilým studentům. Procvičte si konverzační témata, gramatiku až po minulý průběhový čas a mnoho dalšího.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina pro radost III.

95 Kč
76 Kč
Angličtina pro začátečníky a samouky - 11%
Tato učebnice, která studenty dovede přibližně na úroveň B2, je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti.
podle předmětů

Angličtina pro začátečníky a samouky

449 Kč
399 Kč
Český jazyk – Slovní druhy - 11%
Laminátová kartička určená především pro žáky základních a středních škol nabízí graficky přehledný a stručný přehled 10 slovních druhů, které rozlišuje český jazyk i s příklady a krátkým popisem, co který slovní druh vyjadřuje, případně jakým způsobem zjistit z textu, o jaký slovní druh se jedná.
podle předmětů

Český jazyk – Slovní druhy

44 Kč
39 Kč
Čeština - shoda podmětu s přísudkem - 11%
Shoda podmětu s přísudkem je důležité pro správné ovládnutí českého pravopisu. V této knížce si mohou všichni zvídaví školáci procvičit své znalosti a zábavnou formou se přichystat do školy a zopakovat si probírané učivo.
podle předmětů

Čeština - shoda podmětu s přísudkem

89 Kč
79 Kč
Domácí procvičování - Prvouka 1. ročník - 11%
Cvičebnice pro 1. ročník jsou určena pro všechny šikovné prvňáčky k procvičení probírané z prvouky. Úkoly seřazené podle obtížnosti hravou formou pomoci křížovek, spojovaček a veselých obrázků procvičují především schopnost dětí soustředit se.
podle předmětů

Domácí procvičování - Prvouka 1. ročník

89 Kč
79 Kč
Einfach Deutsch - 11%

Učte se německy poslechem a mluvením nahlas! Ojedinělá učebnice a cvičebnice německého jazyka uplatňující metodu přímého mluvení. Spojuje vyčerpávající výklad gramatiky s množstvím zajímavých cvičebních vět. Procvičovat gramatiku a slovní zásobu bud

podle předmětů

Einfach Deutsch

269 Kč
239 Kč
Fotbalová angličtina a němčina - 11%
Praktická knížka přijde vhod všem malým fotbalistům, kteří mají velké plány do budoucna.
podle předmětů

Fotbalová angličtina a němčina

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 186 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 19 > >>