Nejprodávanější tituly - červen 2020
romány

Sedm bláznů
(2x)
Román Sedm bláznů (1929) zobrazuje Argentinu na okraji propasti. Monstrózní svět hemžící se snílky, revolucionáři a potenciálními diktátory může být vnímán jako Arltovo zlověstné proroctví trýznivého vývoje země ve 20. století.
romány

Sedm bláznů

207 Kč
Hrdinové
(4x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
romány

Hrdinové

224 Kč
Ráj a peklo
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
Hřích andělů
Janet Beerbaumová by pro své syny udělala úplně všechno. Kvůli dvojčatům Maxmiliánovi a Mariovi se před lety dokonce vzdala své velké lásky. Ale jednoho dne neočekávaná katastrofa otřese životem všech členů rodiny...
romány

Hřích andělů

268 Kč
Slovo boží
(1x)
Román, druhá část volné trilogie nejúspěšnějšího finského autora Kari Hotakainena, tentokrát čtenáře pozve na cestu. Kniha poukazuje na zásadní myšlenkové rozdíly mezi lidmi a vnuká nám otázky po smyslu a povaze bohatství, společenského postavení a moci.
romány

Slovo boží

255 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 115 položek
<< < 1 .. 10 11 12