Nejprodávanější knihy - červen 2020
předškoláci

Šaty pro Moheu - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
předškoláci
Ukázky

Šaty pro Moheu

224 Kč
199 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
předškoláci

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
předškoláci
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
předškoláci

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Velký případ školního detektiva - 11%
Stejně jako ve dvou předchozích úspěšných titulech Školní strašidlo a Školní detektiv přináší autorka Zuzana Pospíšilová další dobrodružství Radílka, školního strašidla a školního detektiva.
předškoláci

Velký případ školního detektiva

179 Kč
159 Kč
Papoušek Pepper zasahuje - 11%
40 vzrušujících dětských detektivek k řešení pomocí obrázků a základních znalostí angličtiny.
Detektivové Dita Moudrá a Filip Šikula se tentokrát vydají do New Yorku navštívit Filipovu tetu Betty a jejího papouška Peppera.
předškoláci

Papoušek Pepper zasahuje

124 Kč
110 Kč
Betlém + Vánoční koledy s notami - 11%
Letos uplynulo sto let od Trnkova narození a Klára Trnková se pokusila sestavit betlém z postaviček z jeho vánočních pohlednic jako vzpomínku na krásná dětská léta. Připojena je publikace nejznámějších českých koled.
předškoláci

Betlém + Vánoční koledy s notami

134 Kč
119 Kč
Pig - Pop Up Book - 11%
Prostorové leporelo v angličtině, které seznamuje své malé čtenáře s prasátkem, které si s kamarády hraje na schovávanou. Look inside for some pop-up fun with Pig. Help him find his friends as they play hide and seek.
předškoláci

Pig - Pop Up Book

134 Kč
119 Kč
Písničky bez muziky - 6%
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
předškoláci

Písničky bez muziky

211 Kč
198 Kč
Šišatý švec a myšut - 11%
(6x)
Po dětmi a jejich rodiči oblíbených knížkách Veliký tůdle a Příšerky a příšeři je Šišatý švec a myšut zřetelnějším návratem k anglickým říkadlům jako k trvalé inspiraci básníka, spisovatele a překladatele Pavla Šruta.
předškoláci

Šišatý švec a myšut

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 131 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>