Nejprodávanější knihy - červen 2020
poezie pro děti

Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie pro děti

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso - 11%
Ve veselých říkankách děti uslyší spoustu slov, která začínají na dané písmenko. Na protější straně pak najdou obrázky dalších věcí a zvířátek, jež mohou samy pojmenovat a zjistit, že začínají právě tímto písmenkem. I předškoláci si některé básničky
poezie pro děti

Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso

198 Kč
176 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
poezie pro děti

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
poezie pro děti
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Říkejte si pohádky - 11%
Oblíbené zveršované pohádky Františka Hrubína provázejí celé generace nejmenších čtenářů. S ilustracemi Jiřího Trnky patří ke klasice české poezie pro děti.
poezie pro děti

Říkejte si pohádky

161 Kč
143 Kč
Básničky a písničky dobrého pejska
Básnická sbírka pro děti a rodiče. Legendární básnická knížka Hynka Viléma Dobrý pejsek pro kokínko přeskočí i přes hovínko byla konečně zhudebněna!
poezie pro děti

Básničky a písničky dobrého pejska

134 Kč
Tisíc hlásků švitoří - 11%
Kniha skrývá celkem 30 hravých a veselých říkanek pro malé děti, ale též pro jejich rodiče, kteří si je s nimi mohou s radostí předčítat. Děti tak mohou příjemnou formou rozvíjet svoji fantazii a paměť.
poezie pro děti

Tisíc hlásků švitoří

158 Kč
141 Kč
Tati, kup mi slona! - 11%
Děti, víte kolik má Praha věží, jaké je to v zoo, odkud přitéká Vltava nebo o čem se zdá autům?
poezie pro děti

Tati, kup mi slona!

206 Kč
183 Kč
Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky - 11%
Krátké veselé básničky, nonsensové veršíky a další řečičky o všem možném, o zvířátkách, o klucích a holčičkách (o holčičce, která si vlezla do želvího krunýře, o jiné holčičce, která si nechala narůst vousy), tetách, pánech, švestkách nebo třeba hruškách.
poezie pro děti

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky

224 Kč
199 Kč
Betlém + Vánoční koledy s notami - 11%
Letos uplynulo sto let od Trnkova narození a Klára Trnková se pokusila sestavit betlém z postaviček z jeho vánočních pohlednic jako vzpomínku na krásná dětská léta. Připojena je publikace nejznámějších českých koled.
poezie pro děti

Betlém + Vánoční koledy s notami

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>