Nejprodávanější Kniha - červen 2020
sci-fi

Cesta do středu Země
Komiksové zpracování známého románu Julese Verna je určeno čtenářům od 9 let. Krásné ilustrace a jednoduchý text jistě nadchnou všechny kluky a holky, kteří milují záhady a dobrodružství.
sci-fi

Cesta do středu Země

148 Kč
Levá ruka boží
(4x)
Levá ruka boží přináší příběh o životě a hledání víry ve světě, jejž postihla blíže nespecifikovaná katastrofa. Je první částí trilogie, která vychází v celosvětové premiéře a která má všechny předpoklady stát se mezinárodním bestsellerem.
sci-fi

Levá ruka boží

314 Kč
Dračí pomsta
(1x)
Třetí díl fantasy trilogie Temeraire. Kapitánu Laurencovi a draku Temerairovi zkříží cestu posel přinášející nové rozkazy z Británie. Ta koupila od osmanské říše tři dračí vejce a oba hrdinové je musí v Istanbulu vyzvednout a dopravit do Anglie.
sci-fi

Dračí pomsta

253 Kč
Řeka bohů
Netradiční zobrazení budoucnosti exotické Indie zobrazuje zemi rozdrobenou na množství malých států. Vše je řízeno umělými inteligencemi, ačkoli jsou přísně sledovány ve strachu před možnou ztrátou kontroly.
sci-fi

Řeka bohů

322 Kč
Svatba s překážkami
Isis se má proti své vůli provdat za Strážce Donžonu. Strážce si ale na věno musí půjčit a do zástavy dává Donžon. Pokud půjčku včas nesplatí, připadne Donžon Vilému Delacourtovi...
sci-fi

Svatba s překážkami

253 Kč
Vulkán Vaucansonů
Ve druhém dílu ze série Donžon se opět setkáme s Králem Prachem a neomaleným králičím rváčem Marvinem Rudým.
sci-fi

Vulkán Vaucansonů

253 Kč
Zpátky na zem

Jednou jsme Marietta a já začali mít plný zuby města. Tak jsme si pronajali náklaďák, nastrkali dovnitř krabice a vydali se bydlet na Žindavy.

sci-fi

Zpátky na zem

135 Kč
Magie pro začátečníky
(2x)
Povídky od americké autorky, která je novým hlasem americké nezávislé literární scény v oblasti fantasy a sci-fi.
sci-fi

Magie pro začátečníky

168 Kč
Pšššt!
Nový klenot komiksového němého černého humoru, který milovníci Maxe Anderssona a Lewise Trondheima určitě ocení.
sci-fi

Pšššt!

126 Kč
Nepropadejte panice!
(2x)
Známý autor comicsů a sci-fi nás provází mnohotvářným působením Stopařova průvodce Galaxií na Zemi. Sleduje proměny pětisvazkové trilogie v rozhlasový seriál, knihy, televizní seriál, divadelní hru, film, počítačovou hru a ručníky.
sci-fi

Nepropadejte panice!

179 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 151 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>