Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
romantika

Svatební kytice a rudé růže - 30%
Vlažný vzduch byl prosycen vůní šípkových keřů. Dietmar von Brockhorst se zhluboka nadechl a pousmál se. Kráčel za něžnou vůní, která jej přilákala až sem. Ještě několik kroků – a spatřil princeznu Biancu.
romantika
Ukázky

Svatební kytice a rudé růže

30 Kč
21 Kč
Tajemný rytíř princezny Iriny - 30%
Byla to okouzlující oslava, ale Liana von Lundt se vůbec nebavila. Kde je dědeček? Má zpoždění a ona si o něj začíná dělat starosti. Už dávno by tady měl být. Určitě by záměrně nepropásl onen okamžik, kdy se oznamuje vnuččino zasnoubení.
romantika
Ukázky

Tajemný rytíř princezny Iriny

30 Kč
21 Kč
Unesli mi dítě - 30%
Už mnoho měsíců je chování Christiana Vogelera pro jeho přátele záhadou. Chris, kdysi oblíbený účastník všech večírků, se zcela stáhl do ústraní. Zdá se, že se z něj stal samotář. Co je důvodem takové změny? Nešťastná láska? Nebo snad dokonce nemoc?
romantika
Ukázky

Unesli mi dítě

30 Kč
21 Kč
Zoufalé touhy
(2x)
Ve třiceti svobodná, bez přítele, s nadváhou a s matkou na krku, to je noční můra každé ženy. Hrdinka Marie touží zoufale po změně. Netuší však, jak nebezpečné může být, když se touhy konečně naplní.
romantika
Ukázky

Zoufalé touhy

89 Kč
Dokud se budeš smát - 30%
Že princové na bílém koni vymřeli už před spoustou let, ale občas se najde chlap, kvůli kterému stojí za to něco risknout. I když výsledek je nejistý. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Dokud se budeš smát

169 Kč
118 Kč
Zůstalo jen dítě - 30%
Sestra Angelika se chodila několikrát za den podívat na kojenecké oddělení, kde ležela maličká a křehká Kristýnka, které bylo teprve několik dní, a přesto jí i za tak krátkou dobu přirostla k srdci.. ....
romantika
Ukázky

Zůstalo jen dítě

30 Kč
21 Kč
Setkání v Opeře - 30%
(2x)
Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Setkání v Opeře

159 Kč
111 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 167 položek
<< < 1 .. 15 16 17