Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
neobyčejné osudy

Katka - 20%
(3x)
Jaký je vlastně život Kateřiny B., která se v roce 2009 objevila v unikátním časosběrném dokumentu Heleny Třeštíkové? Režisérka Katku sledovala čtrnáct let v sestupné spirále drog, krádeží, prostituce a fyzického i psychického chátrání, kterou jen občas přerušila naděje a odhodlání s drogami skoncovat.
neobyčejné osudy
Ukázky

Katka

249 Kč
199 Kč
Zápisník alkoholičky - 20%
(6x)

Poslední sklenička… dnes už popáté. Kniha podle blogu, který získal cenu Magnesia Litera. Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě.

neobyčejné osudy
Ukázky

Zápisník alkoholičky

249 Kč
199 Kč
Dubajka – příběh letušky - 20%
(4x)

Vstříc tomu nejúžasnějšímu dobrodružství! Dva roky prázdnin. Tak bych shrnula období, kdy jsem měla to štěstí nasadit červený klobouček a prolétat svět křížem krážem. Vytvořit si ty nejkrásnější vzpomínky a na vlastní kůži se přesvědčit, že láska i hory (a pouště) přenáší.

neobyčejné osudy
Ukázky

Dubajka – příběh letušky

229 Kč
183 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

398 Kč
Návrat do divočiny
(1x)
V knize Raději zešílet v divočině přinesl autor rozhovory s šumavskými samotáři, nyní přináší své zamyšlení nad tím, co mu tři roky se samotáři daly, čím ho tito lidé nejvíc oslovili a proč je má tak rád.
neobyčejné osudy
Ukázky

Návrat do divočiny

318 Kč
Vejce a já - 20%
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
142 Kč
Ženy, které mi nedají spát - 20%
(1x)

Originální průvodce málo známými osudy odvážných cestovatelek, nadaných spisovatelek a vášnivých umělkyň Mia je svobodná čtyřicátnice, bydlí v podkroví u svých rodičů a noci tráví přemýšlením o ženách, které se zapsaly do historie touhou žít po svém. Staly se z nich neohrožené badatelky, nadané spisovatelky a vášnivé malířky.

neobyčejné osudy
Ukázky

Ženy, které mi nedají spát

249 Kč
199 Kč
Paměti přírodního léčitele - 20%
(2x)
Slavný léčitel vypráví poutavou formou svůj strhující životní příběh.
neobyčejné osudy
Ukázky

Paměti přírodního léčitele

245 Kč
196 Kč
Příběh vojáka - 20%
(3x)
V této vzpomínkové knize rekapituluje generál Zachariáš svou vojenskou kariéru od velitele čety až po nejvyšší velitelské funkce.
neobyčejné osudy
Ukázky

Příběh vojáka

179 Kč
143 Kč
Já, doktor(in) - 20%
(2x)

Jak lékaři přicházejí o iluze Žít v cizině znamená boj, tvrdou dřinu, samotu i odvahu. Člověk se musí vzdát spousty věcí a obětovat se pro druhé. Své o tom ví i Kateřina Karolová, vítězka ankety Žena roku 2018. Tři roky pracovala jako dětská lékařka v německé nemocnici a své zkušenosti popsala v blogu, který byl čtenáři idnes.cz zvolen v roce 2018 nejlepším Nováčkem roku. Výběr z něj najdete v této knize.

neobyčejné osudy
Ukázky

Já, doktor(in)

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 48 položek
1 2 3 .. 5 > >>