Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
ženy

Katka - 20%
(3x)
Jaký je vlastně život Kateřiny B., která se v roce 2009 objevila v unikátním časosběrném dokumentu Heleny Třeštíkové? Režisérka Katku sledovala čtrnáct let v sestupné spirále drog, krádeží, prostituce a fyzického i psychického chátrání, kterou jen občas přerušila naděje a odhodlání s drogami skoncovat.
ženy
Ukázky

Katka

249 Kč
199 Kč
Dubajka – příběh letušky - 20%
(4x)

Vstříc tomu nejúžasnějšímu dobrodružství! Dva roky prázdnin. Tak bych shrnula období, kdy jsem měla to štěstí nasadit červený klobouček a prolétat svět křížem krážem. Vytvořit si ty nejkrásnější vzpomínky a na vlastní kůži se přesvědčit, že láska i hory (a pouště) přenáší.

ženy
Ukázky

Dubajka – příběh letušky

229 Kč
183 Kč
Ženy, které mi nedají spát - 20%
(1x)

Originální průvodce málo známými osudy odvážných cestovatelek, nadaných spisovatelek a vášnivých umělkyň Mia je svobodná čtyřicátnice, bydlí v podkroví u svých rodičů a noci tráví přemýšlením o ženách, které se zapsaly do historie touhou žít po svém. Staly se z nich neohrožené badatelky, nadané spisovatelky a vášnivé malířky.

ženy
Ukázky

Ženy, které mi nedají spát

249 Kč
199 Kč
Dáma z dobré rodiny - 20%
Alva Smithová a její dvě sestry přijíždějí na konci 19. století do New Yorku. Po válce Severu proti Jihu jim nezůstalo nic jiného než dobré jméno.
ženy
Ukázky

Dáma z dobré rodiny

339 Kč
271 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Slavné Češky a jejich blízcí - 20%
Tato kniha nabízí setkání se šesti slavnými českými ženami, jejichž jména sice znáte a víte, čím zasáhly do historie našeho národa, ale autorka o nich v tomto titulu nabízí řadu méně známých zajímavých informací, které se týkají především jejich osobního, citového života a partnerů, příbuzných i…
ženy
Ukázky

Slavné Češky a jejich blízcí

179 Kč
143 Kč
Královská revoluce: Kate a Meghan - 20%
Ambiciózní Kate a Meghan už dokázaly rozdělit dřív nerozlučné královské bratry. Co bude dál?
ženy
Ukázky

Královská revoluce: Kate a Meghan

209 Kč
167 Kč
Tyrkysová hora - 20%
(1x)
Čo Oju je šestá nejvyšší hora světa. Čtyři roky po jejím prvním zdolání se o její pokoření pokusila i první ženská expedice. Skončila tragicky.
ženy
Ukázky

Tyrkysová hora

229 Kč
183 Kč
Útěky – Lída Baarová - 20%
Čtenářsky vděčné vzpomínky talentované, obdivované, ale i nenáviděné české herečky, která se proslavila nejen svou krásou a filmovými rolemi, ale i vztahem s nacistickým ministrem propagandy Josephem Goebbelsem.
ženy
Ukázky

Útěky – Lída Baarová

239 Kč
191 Kč
Sběrná kniha - 20%
(2x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>