Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
Česká republika

Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
Česká republika
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Po stopách českých filmů a pohádek - 20%
(1x)
Zažijte atmosféru zámků, po kterých se procházely Popelka nebo princezna Lada.
Česká republika
Ukázky

Po stopách českých filmů a pohádek

249 Kč
199 Kč
Co v průvodcích nebývá - 20%

Poznejte Prahu z té zábavnější stránky! Kniha představuje Prahu tak, jak ji v ostatních průvodcích najdete jen stěží. Autorka poutavým způsobem přibližuje život pražských obyvatel od počátků osídlení do dvacátého století a věnuje se tématům, která často zůstávají čtenářům skrytá pod vrstvou místopisných hesel.

Česká republika
Ukázky

Co v průvodcích nebývá

209 Kč
167 Kč
Procházky Prahou filmovou - 20%

Projděte se Prahou filmovou a navštivte místa, která znáte z filmů či seriálů. Projděte se Prahou a vydejte se do míst, která znáte z filmového plátna nebo z televize! Dozvíte se například, jak dnes vypadá škola z filmu Obecná škola.

Česká republika
Ukázky

Procházky Prahou filmovou

189 Kč
151 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 20%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
Česká republika
Ukázky

Utajené hrady a zámky II.

149 Kč
119 Kč
Měj oči otevřené - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s různými zajímavostmi naší krajiny, pozůstatky dávných předků, jejich historií, a také s pověstmi, kterými autorka okořeňuje vyprávění. Dává čtenářům nahlédnout do zdánlivě obyčejných míst, která s sebou nesou i své tajemno.
Česká republika
Ukázky

Měj oči otevřené

89 Kč
71 Kč
Outdoorový průvodce - Krušné hory - 20%
Krušné hory. Vystoupáte-li do kopců nad slavná lázeňská města Karlovy Vary, Mariánské Lázně nebo Teplice, dostanete se na vrcholky Krušných hor a můžete si užít panoramat.
Česká republika
Ukázky

Outdoorový průvodce - Krušné hory

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Šumava a okolí - 20%
Šumava a okolíNetradiční outdoorový průvodce vás provede krajem hlubokých lesů, rozsáhlých rašelinišť a stovek potůčků, které jsou zdrojem nejkrásnějších zlatonosných řek - Vltavy, Vydry a Otavy.
Česká republika
Ukázky

Outdoorový průvodce - Šumava a okolí

139 Kč
111 Kč