Nejprodávanější Kniha - červen 2020
záhady a otazníky

České tajemno - Neuvěřitelná fakta, tajemné nálezy, překvapivé hypotézy - 11%
Do vzdálených končin světa jsem se vydával lovit záhady sám. Tajemství Evropy jsme odhalovali dva. České tajemno dostalo celý televizní štáb. Česko je zemí záhadám zaslíbenou.
záhady a otazníky

České tajemno - Neuvěřitelná fakta, tajemné nálezy, překvapivé hypotézy

296 Kč
263 Kč
Můj otec byl MIB - 11%
(1x)
Mimozemšťané žijí mezi námi, a to již hodně dlouhou dobu! Kdo jsou tito záhadní Muži v černém (=MiB), kteří se od 50. let minulého století objevují u svědků fenoménu UFO, dotěrně se jich vyptávají, konfiskují jim pořízené fotografie? ...
záhady a otazníky

Můj otec byl MIB

693 Kč
616 Kč
Démonologové - 11%
(2x)
Zapomeňte na lacinou duchařinu, čeká vás naprosto seriózní výprava do hrůzyplných domů, k postelím posedlých lidí a do prostorů, kam byste se báli jít i za denního světla.
záhady a otazníky

Démonologové

314 Kč
279 Kč
Stonehenge. Chrám pravěké Británie - 11%
Stonehenge je mnohem víc než jen působivý soubor obřích kamenných kvádrů: je symbolem prastaré moudrosti a odlišných kulturních hodnot dávno zašlých časů.
záhady a otazníky

Stonehenge. Chrám pravěké Británie

203 Kč
180 Kč
Medicína doby kamenné - 11%
Na svůj dnešní pokrok v lékařských vědách jsme hrdí. Existuje však bezpočet svědectví prehistorického léčebného umění, jež se při srovnání s naší dobou rozhodně nemusí stydět.
záhady a otazníky

Medicína doby kamenné

233 Kč
207 Kč
Carnac - 11%
ato malá knížka, doprovázená řadou ilustrací a názorných plánků, se snaží zodpovědět klíčovou otázku: kdo tyto kamenné řady budoval a za jakým účelem.
záhady a otazníky

Carnac

203 Kč
180 Kč
Hvězdná obloha - 11%
Již před tisíciletími vzhlíželi lidé k nebi a jednotlivé hvězdy spojovali do obrazů, které pojmenovali po bozích, zvířatech i předmětech.
záhady a otazníky

Hvězdná obloha

449 Kč
399 Kč
Měsíční šachta - 11%
Spletité pátrání badatelů po legendárním útvaru známém jako Měsíční šachta. Měsíční šachta, Měsíční jeskyně, Moonshaft – nachází se kdesi pod slovenskými horami přírodní zvláštnost, která nemá ve světě obdoby?
záhady a otazníky

Měsíční šachta

332 Kč
295 Kč
Trojúhelník záhad a legend - 11%
Publikace vznikla nejen na základě studia bohaté literatury, ale rovněž údajů poskytnutých správami přístavů, letišti a lodních, leteckých, pojišťovacích a dalších společností.
záhady a otazníky

Trojúhelník záhad a legend

269 Kč
239 Kč
Největší skandály a aféry v českých dějinách - 11%
Některé skandály proniknou na veřejnost, jiné se daří tajit a stanou se později předmětem dohadů, ale vždy mají své hrdiny a oběti.
záhady a otazníky

Největší skandály a aféry v českých dějinách

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>