Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
historické podobory

Historici, historiografie a dějepis - 20%
Publikace přináší devatenáct studií, v nichž autor analyzoval problémy moderní české a částečně též světové historiografie v širokém časovém záběru od počátku 19. až na práh 21. století.
historické podobory
Ukázky

Historici, historiografie a dějepis

280 Kč
224 Kč
Historie českého zdravotnictví - 20%
Zdravotnictví, to zdaleka není jen lékařství. Jeho zcela nezbytnou součástí je i ošetřovatelství, farmacie, hygiena, a to i ta obecná a komunální, včetně pohřebnictví. Nezbytnou součástí je i zdravotnické školství, ale i obory tzv. „obslužné“.
historické podobory
Ukázky

Historie českého zdravotnictví

185 Kč
148 Kč
Klíč k novověké paleografii - 20%
(1x)
Praktická pomůcka pro zvládnutí čtení raně novověkých a novověkých paleografických textů (od počátku 16. do počátku 20. století). Soustřeďuje se na dva základní typy písma – české a německé novogotické pímo.
historické podobory
Ukázky

Klíč k novověké paleografii

200 Kč
160 Kč
Počátky avignonského papežství a české země - 20%
Na pozadí stavebního růstu papežského paláce i města ve středověkém Avignonu sleduje kniha uspořádání a provoz kuriálního centra a současně vztahy papežství se
historické podobory
Ukázky

Počátky avignonského papežství a české země

190 Kč
152 Kč
Ma´ase Merkava - 20%
Kniha se zabývá fascinujícím pozdně starověkým mystickým textem, který vznikl v talmudickém období v židovském prostředí v oblasti Blízkého východu.
historické podobory
Ukázky

Ma´ase Merkava

79 Kč
63 Kč
Hrady Čech a Moravy - 20%
Publikace renomovaných autorů přináší zcela ojedinělý, nový a zajímavý pohled na české památky. Autoři se zaměřili na geologické podmínky vzniku hradů, zámků, tvrzí, klášterů a podobných staveb.
historické podobory
Ukázky

Hrady Čech a Moravy

424 Kč
339 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2