Nejprodávanější Kniha - červen 2020
sci-fi

Divoké karty I. - 41%
(5x)
Odhalte tajné dějiny světa, když Zemi r.1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami a jiní jsou potiženi duševními a tělesnými vadami. Někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli.
sci-fi
Ukázky

Divoké karty I.

318 Kč
189 Kč
Písně temných věků - 11%
Antologie Písně temných věků přináší výběr již osvědčených povídek a novel.
sci-fi
Ukázky

Písně temných věků

295 Kč
262 Kč
Kulový blesk - 11%
(3x)
Divoce imaginativní scifi román od autora bestsellerové trilogie Vzpomínka na Zemi.
sci-fi
Ukázky

Kulový blesk

359 Kč
319 Kč
Planeta opic - 50%
Román Planeta opic můžeme zařadit do klasické science fiction literatury, i když příběh sám je podán spíše způsobem dobrodružného románu. Opičí společnost na vzdálené planetě ve vesmíru se nápadně podobá té lidské na Zemi.
sci-fi

Planeta opic

198 Kč
99 Kč
Podivuhodná robotí expedice - 11%
Komiksově pojatá kniha určená dětem i dospělým, kteří milují humor, dobrodružství a sci-fi.
sci-fi

Podivuhodná robotí expedice

266 Kč
236 Kč
Chybný protokol - 11%

„Koho by kdy napadlo, že bezcitný stroj na zabíjení bude čelit tolika morálním dilematům?“ Bezcitný stroj na zabíjení, kterého čtenáři této sci-fi sérii znají pod jménem Robokat, se opět vrhá do víru dobrodružství a nebezpečných situací.

sci-fi

Chybný protokol

224 Kč
199 Kč
Rick a Morty 4 - 11%
Úspěšná komiksová série, rozvíjející megavtipný animovaný seriál Dana Harmona a Justina Roilanda pro [adult swim] Rick a Morty, pokračuje v krasojízdě!
sci-fi

Rick a Morty 4

269 Kč
239 Kč
Proces změny - 11%
I v druhém díle deníků Robokata se opět setkáváme s postavou sympatického a neustále sebeironizujícího androida. Oproti předchozí misi se ale teď ocitá na útěku a ve snaze pochopit svou dost možná krvavou minulost se rozhodne lidem přiblížit víc.
sci-fi

Proces změny

314 Kč
279 Kč
Pomysli na Fléba - 11%
Pomysli na Fléba je úvodní román série Kultura od fenomenálního autora fantastiky Iaina M. Bankse, který je právě tak velkolepým vesmírným dobrodružstvím, jako bolestnou úvahou o křehkosti a smrtelnosti.
sci-fi

Pomysli na Fléba

404 Kč
359 Kč
Skycircus
When a travelling skycircus arrives in Brackenbridge, Lily and Robert can't wait to step aboard... But there's something sinister about the hybrid children who appear as part of the act.
sci-fi

Skycircus

207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 151 položek
<< < 1 2 3 4 .. 16 > >>