Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2020
ženy

Život s korunou - 11%
Lesk a slávu evropským panovnickým domům dodávaly od nepaměti ženy, jejichž nevšední osudy zajímaly současníky i příslušníky následujících generací.
ženy

Život s korunou

269 Kč
239 Kč
Sběrná kniha - 11%
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
238 Kč
Každý den jsem měla premiéru - Příběh první televizní hlasatelky - 11%
Do novodobé historie naší země se zapsala jako první televizní programová hlasatelka. V padesátých a šedesátých letech minulého století byla v poctivém slova smyslu celebritou, zažívající slávu a obdiv televizních diváků, byla vzorem mladým děvčatům.
ženy

Každý den jsem měla premiéru - Příběh první televizní hlasatelky

89 Kč
79 Kč
Poselství Luny - 11%
10. prosince 1997 vyšplhala třiadvacetiletá Julia "Butterfly" Hill do koruny 55 metrů vysokého stromu v lese Redwood v Kalifornii. Chtěla zabránit zničení stromu i lesa, ve kterém žil celé tisíciletí.
ženy

Poselství Luny

260 Kč
231 Kč
Rebelka - 11%
První autobiografická kniha české plavkyně, mimo jiné držitelky světového rekordu v přeplavání Kanálu La Manche.
ženy

Rebelka

359 Kč
319 Kč
Víc štěstí než rozumu - 6%
(4x)
Kniha vzpomínek izraelské novinářky a překladatelky. Rodinné kořeny na českém venkově, atmosféra předválečné židovské Prahy, sionistické mládežnické hnutí v Čechách, válka, první kroky v Izraeli - všechny tyto zlomky vytvářejí plastickou fresku.
ženy

Víc štěstí než rozumu

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3