Nejprodávanější knihy - červen 2020
relaxace a cvičení

Jóga pro děti s hravou angličtinou – Vesmírné dobrodružství - 11%
Vydejte se s námi na vesmírné dobrodružství. Poletíme na létacím koberci i v raketě a poznáme spoustu nových světů. Seznámíme se s kamarádskými zvířátky, která nás s pomocí názorných obrázků a jednoduchých básniček naučí cvičit jógu.
relaxace a cvičení

Jóga pro děti s hravou angličtinou – Vesmírné dobrodružství

224 Kč
199 Kč
Mystické klíče - 11%
Autor se v tomto stručném mystickém spise zaměřuje na klíčové oblasti praxe integrální jógy. Vnímá je jako zásadní na cestě k opravdovému probuzení, jelikož právě to jsou ty důvody, které otevřely další řetězec mystických postupů a výsledků autora.
relaxace a cvičení

Mystické klíče

243 Kč
216 Kč
Progresivní svalová relaxace - 11%
Progresivní svalová relaxace podle Jacobsona je jednoduše aplikovatelnou, účinnou a rychlou uvolňovací metodou která vám pomůže odstranit napětí a stres a dosáhnout tolik žádaného klidu a uvolnění.
relaxace a cvičení

Progresivní svalová relaxace

223 Kč
198 Kč
Svalová jógová terapie - 11%
Fascinující znalosti léčebné metody, která uzdravuje nádí a svaly Tato kniha poprvé zprostředkovává základní informace o způsobu fungování a praktické aplikaci svalové terapie nádí.
relaxace a cvičení

Svalová jógová terapie

394 Kč
350 Kč
Jóga na každý den - 11%
Zkuste začít den s nejznámější jogínskou sestavou – Pozdravem slunci. Tento soubor cviků dodává tělu energii, proto se doporučuje cvičit zejména ráno. Nejznámější jógové sestavy pro ty z vás, kteří si potřebují připomenout správné pořadí cviků.
relaxace a cvičení

Jóga na každý den

89 Kč
79 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
relaxace a cvičení

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Jóga pro váš typ - 11%
Tato kniha jako vůbec první podrobně uvádí, jak si vybírat jógové ásany (polohy), které jsou, podle pět tisíc let starého systému ájurvédské medicíny, vhodné pro váš jedinečný tělesný typ.
relaxace a cvičení

Jóga pro váš typ

439 Kč
390 Kč
Medical yoga 2 - 11%
S námi bude jóga zdravější. V knize najdete další informace a další cvičení Metody Medical Yoga ve spojení jógovou praxí a s know-how Spiraldynamik®.
relaxace a cvičení

Medical yoga 2

288 Kč
256 Kč
Myšlenky v obraze - 11%
Barbora Hu je zkušená instruktorka jógy, vystudovaná indoložka a kulturoložka a autorka několika článků a knih o józe.
relaxace a cvičení

Myšlenky v obraze

179 Kč
159 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
relaxace a cvičení
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>