Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
ostatní sporty

Nohejbal - 20%
Nové vydání úspěšné publikace o nohejbalu přináší všem rekreačním a výkonnostním hráčům aktualizované informace o této oblíbené sportovní hře.
ostatní sporty
Ukázky

Nohejbal

104 Kč
83 Kč
Sportovní trénink - 20%
Sport je bezpochyby jedním z fenoménů naší doby. Obdivujeme výkony špičkových sportovců na olympijských hrách a světových šampionátech, organizace významných mezinárodních soutěží se stává "politikem", které "hýbe" celou společností.
ostatní sporty
Ukázky

Sportovní trénink

195 Kč
156 Kč
Cyklistika - 20%
Populárně napsaná publikace oslovuje širokou část sportující populace, počínaje těmi, kteří si chtějí pomocí kola zvýšit fyzickou kondici, až po zkušené cyklisty a amatérské závodníky.
ostatní sporty
Ukázky

Cyklistika

271 Kč
217 Kč
Atletická příprava - 20%
Kniha je určena především začínajícím trenérům, učitelům ZŠ a všem, kteří chtějí začít s atletickým tréninkem. Autor se zaměřuje především na základní informace potřebné k vedení dětí od mladšího školního věku po dorost.
ostatní sporty
Ukázky

Atletická příprava

169 Kč
135 Kč
Plavání - 20%
Druhé, přepracované vydání úspěšné knihy přináší všem kondičním i výkonnostním plavcům, učitelům a trenérům mládeže moderní pohled na výuku plavání. Kniha představuje plavání jako jednu z nejoblíbenějších pohybových aktivit pro každého bez rozdílu věku.
ostatní sporty
Ukázky

Plavání

127 Kč
102 Kč
Outdoorový průvodce - Český ráj - 20%
Anotace Český rájChráněná krajinná oblast Český ráj, geopark UNESCO, patří k tomu nejkrásnějšímu, co u nás můžete vidět.
ostatní sporty
Ukázky

Outdoorový průvodce - Český ráj

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Krušné hory - 20%
Krušné hory. Vystoupáte-li do kopců nad slavná lázeňská města Karlovy Vary, Mariánské Lázně nebo Teplice, dostanete se na vrcholky Krušných hor a můžete si užít panoramat.
ostatní sporty
Ukázky

Outdoorový průvodce - Krušné hory

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras - 20%
Tento netradiční průvodce vás provede oblastí Křivoklátska a Českého krasu - dvěma významnými turistickými regiony v blízkém okolí hlavního města.
ostatní sporty
Ukázky

Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras

139 Kč
111 Kč
Outdoorový průvodce - Šumava a okolí - 20%
Šumava a okolíNetradiční outdoorový průvodce vás provede krajem hlubokých lesů, rozsáhlých rašelinišť a stovek potůčků, které jsou zdrojem nejkrásnějších zlatonosných řek - Vltavy, Vydry a Otavy.
ostatní sporty
Ukázky

Outdoorový průvodce - Šumava a okolí

139 Kč
111 Kč
Prevence úrazů pro sportovce - 20%
Předcházet úrazům a přetížením a zároveň dosahovat dobrých sportovních výsledků - to by měl být jeden ze základních úkolů výkonnostních i rekreačních sportovců, trenérů a sportovních manažerů.
ostatní sporty
Ukázky

Prevence úrazů pro sportovce

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>