Nejprodávanější knihy - červen 2020
esoterika a astrologie

Němé zpovědi - 11%
Tato kniha je vyvrcholením autorovi celoživotní práce. Peter A. Levine objasňuje podstatu transformace traumatu v těle, mysli a psychice. Čerpá při tom z bohatých zkušeností z klinické praxe, komparativních studií mozku...
esoterika a astrologie
Ukázky

Němé zpovědi

446 Kč
396 Kč
Omylů svůdná zahrada - 11%
Historik Polské akademie věd Rafał T. Prinke ve své rozsáhlé knize systematicky mapuje dějiny alchymie, její pojímání v různých historických obdobích, velice důkladně se věnuje také vývoji a úrovni poznatků dalších historiků a badatelů v tomto oboru.
esoterika a astrologie
Ukázky

Omylů svůdná zahrada

896 Kč
796 Kč
Posvátná sexuální jednota - 11%
Ježíš a Marie Magdaléna, Rúmí a Šams, král Šalamoun a královna ze Sáby, Isis a Osiris – v těchto posvátných svazcích jednoty můžeme spatřit nejen splývání dvojplamenů, ale také spojení milenců s Božstvím.
esoterika a astrologie

Posvátná sexuální jednota

360 Kč
320 Kč
Techniky přírodní magie - 11%
List z dubu… luční kvítí… voda ze zurčícího potoka… hlína z temné jeskyně… To jsou starodávné nástroje přírodní magie. Zrozené matkou Zemí, obsahující její esenciální sílu čekají na náš dotek a záměr, aby oživily své magické vlastnosti.
esoterika a astrologie

Techniky přírodní magie

322 Kč
286 Kč
Venuše, láska v našem horoskopu - 11%
Tato kniha je o lásce, ale nejen o lásce. Venuše je planeta, která ovlivňuje naše životy v tom, co se nám líbí a má vliv nejen na oblast partnerských vztahů, ale také na naší práci a na to, jak na tom budeme finančně.
esoterika a astrologie

Venuše, láska v našem horoskopu

297 Kč
264 Kč
Jak uzdravit své vnitřní dítě - 11%
Zkušená terapeutka Susanne Hühn seznamuje čtenáře s možnostmi, jak se seznámit s dětskými aspekty, jak se je naučit chápat. Popisuje různé formy emocionálních ran i různé cviky, pomáhající láskyplně a opatrně uzdravit vnitřní dítě...
esoterika a astrologie

Jak uzdravit své vnitřní dítě

313 Kč
278 Kč
Malá kniha moudrosti - Základní ponaučení - 11%
Nová knížka dona Ruize, syna slavného autora Čtyř dohod, přináší další zásadní moudrosti vycházející z toltécké tradice.
esoterika a astrologie

Malá kniha moudrosti - Základní ponaučení

233 Kč
207 Kč
Vítej doma - 11%
Ingermanová vnímá vášeň, kreativitu a soucit jako tvůrčí cesty osobní obnovy. Vyzývá lidi, aby se starali o vlastní duše, místo aby se spoléhali na to, že jim druzí pomohou uskutečnit transformaci.
esoterika a astrologie
Ukázky

Vítej doma

297 Kč
264 Kč
Jak se tvoří mandaly - 11%

Zkrášlete svoje okolí, uklidněte svou mysl a uvolněte se. Vytvořte svoji zcela unikátní mandalu podle postupu v této knížce a vtiskněte jí tak svůj vlastní rukopis. Začnete úplně od začátku – s bílým papírem a tužkou. A pomocí geometrických sítí a

esoterika a astrologie

Jak se tvoří mandaly

224 Kč
199 Kč
Lidské vědomí a tajemství smrti - 11%
Stanislav Grof se věnuje mnohdy tabuizovanému tématu: umírání a smrti. Sleduje podobnosti změněných stavů vědomí a „zážitků blízké smrti“ a popisuje jejich terapeutické uplatnění.
esoterika a astrologie

Lidské vědomí a tajemství smrti

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 153 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>