Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
podle věku

Civilizace na planetě Zemi - 20%
Učebnice Civilizace na planetě Zemi Bedřicha Moldana je primárně určena studentům gymnázií...
podle věku
Ukázky

Civilizace na planetě Zemi

200 Kč
160 Kč
Čínský slovník na cesty - 20%
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. Šikovný pomocník obsahuje spoustu ilustrací znázorňující situace, které turisté musejí často řešit: na letišti, na nádraží, v hotelu, v obchodech, v lékárně, na policii ad.
podle věku
Ukázky

Čínský slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Fotbalová angličtina a němčina - 20%
Praktická knížka přijde vhod všem malým fotbalistům, kteří mají velké plány do budoucna. Aby se v cizích zemích uměli domluvit se spoluhráči či aby správně porozuměli trenérským pokynům, měli by znát spoustu slovíček a frází, které nenajdou v obyčejné jazykové učebnici.
podle věku
Ukázky

Fotbalová angličtina a němčina

149 Kč
119 Kč
Interpunkce expres - 20%
Hlavním posláním publikace Interpunkce expres je podat ucelený přehled základních pravidel užívání interpunkčních neboli členicích znamének, která nám usnadňují lepší orientaci v textu. Snadno najdeme konec věty nebo přímou řeč. Pochopíme, zda je věta pouhým oznámením, otázkou, rozkazem, přáním nebo zvoláním.
podle věku
Ukázky

Interpunkce expres

149 Kč
119 Kč
Podvojné účetnictví 2020 - 20%
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat!
podle věku
Ukázky

Podvojné účetnictví 2020

203 Kč
162 Kč
Příběh Casanovy - 20%
(1x)
Studujte italštinu s legendárním svůdníkem z Benátek! Je známý především díky svým milostným avantýrám, ale ve skutečnosti se jednalo o velmi vzdělaného muže, zdatného spisovatele, volnomyšlenkáře, dobrodruha a cestovatele.
podle věku
Ukázky

Příběh Casanovy

149 Kč
119 Kč
1000 čínských slovíček - 20%
Učte se důležitá slovíčka pomocí veselých obrázků! Zapamatujete si je rychleji a vštípí se vám i mnohem hlouběji do paměti! Ilustrace znázorňují běžné životní situace, které denně prožíváme, obsahují postavy a věci, se kterými se denně setkáváme.
podle věku
Ukázky

1000 čínských slovíček

159 Kč
127 Kč
Anna Karenina - 20%
(1x)

Nejdramatičtější ruský román upravený pro výuku! Dvojjazyčné zpracování světoznámého románu Lva Nikolajeviče Tolstého se snaží zpřístupnit středně pokročilým studentům ruštiny tragický příběh ženy, která se nebála kvůli lásce vymknout konvencím doby.

podle věku
Ukázky

Anna Karenina

229 Kč
183 Kč
Čuk a Gek A1/A2 - 20%
Dojemný příběh o cestě malých chlapců a jejich maminky za tatínkem, který pracuje daleko na severu, je protkán neuvěřitelně světlou a dobrou atmosférou.
podle věku
Ukázky

Čuk a Gek A1/A2

149 Kč
119 Kč
Nejlepší hry z lesních školek - 20%

Buďte s dětmi venku a naučte je objevovat svět. Kniha pro rodiče, průvodce a učitele předškolních dětí přináší výběr her, které se osvědčily v lesních školkách. Některé jsou známé a rozšířené, jiné originální a neobvyklé. Všechny jsou ale vyzkoušené. Vybírali jsme takové hry a činnosti, které lze provozovat při různém počtu dětí a nezávisejí pouze na velké skupině.

podle věku
Ukázky

Nejlepší hry z lesních školek

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>