Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
podle věku

Procvičujeme i/y - 20%
Publikace, kterou držíte v rukou, je určena těm, kteří v české gramatice tápou a mají obtíže zejména při doplňování a určování samohlásek i/y. 
podle věku
Ukázky

Procvičujeme i/y

199 Kč
159 Kč
Začínáme s italštinou - 20%
Seznamte se hravou formou s italštinou a poznejte blíže obyvatele Apeninského poloostrova a jejich kulturu. * Naučte se základní slova a výrazy. * Obohaťte si slovní zásobu pomocí cvičení a zábavných her. * Osvojte si nejdůležitější pravidla výslovnosti.
podle věku
Ukázky

Začínáme s italštinou

189 Kč
151 Kč
Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví - 20%
Učební text přináší studentům aktuální a nezbytné informace o široké problematice sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví. Text je užitečný nejen pro studenty, ale také pracovníky ve zdravotních a sociálních službách.
podle věku
Ukázky

Nové kapitoly ze sociálního lékařství a veřejného zdravotnictví

200 Kč
160 Kč
Bakalářská a diplomová práce - 20%
Usnadněte si nelehký úkol, kterým je napsání bakalářské nebo diplomové práce! Vytvořit dobrou vysokoškolskou kvalifikační práci není snadné; je třeba dodržet stanovená pravidla, kterých není málo. Kniha vás přehlednou a návodnou formou provede.
podle věku
Ukázky

Bakalářská a diplomová práce

152 Kč
122 Kč
K teorii vojenského plavání - 20%
Vojenské plavání je jednou ze součástí speciální tělesné přípravy v Armádě České republiky. Jedná se o soubor znalostí a dovedností potřebných k účelnému a efektivnímu překonávání vodních překážek s minimalizací možných rizik.
podle věku
Ukázky

K teorii vojenského plavání

130 Kč
104 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
podle věku
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
podle věku
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Moderní německá konverzace - 20%
Chcete suverénně konverzovat na nejrůznější témata? Chcete používat fráze jako rodilí mluvčí? Knížka věnuje pozornost výrazům současné mluvené němčiny, které se opravdu používají a které v jiných učebnicích většinou nenajdete.
podle věku
Ukázky

Moderní německá konverzace

203 Kč
162 Kč
Stomatologie I - 20%
Učebnice stěžejního předmětu pro obory asistent zubního technika, zubní laborant a dentální hygienistka pro žáky SZŠ i studenty oborů na VOŠ.
podle věku
Ukázky

Stomatologie I

297 Kč
238 Kč
Klinická anesteziologie - 20%
Základní učebnice v oboru, kterou k výběru doporučili a na jejímž překladu se podíleli členové odborné společnosti ČSARIM.
podle věku
Ukázky

Klinická anesteziologie

1 359 Kč
1 087 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 69 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>