Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
děti a mládež

Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti - 20%
(1x)

Daleký les je vzhůru nohama – někdo spáchal skutečný zvířecí zločin Chtěl, aby v Dalekém lese už konečně někdo spáchal skutečný zvířecí zločin. Všech těch drobných přestupků měl až po krk. Koho zajímá krádež cedrové šišky, neuklizený trus na pasece nebo vyškubnuté pero z ocasu? A teď se to stalo! Vražda!

děti a mládež
Ukázky

Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti

189 Kč
151 Kč
Žabí pohádka - 20%
Přijměte pozvání do kouzelného světa pohádky, kde prožijte napínavý příběh malé žabičky. Odehrává se ve vodní říši, obydlené žabičkami, rybami i pohádkovými bytostmi. To vše je doprovázené milými kresbami Jany Černé, které si děti jistě zamilují.
děti a mládež
Ukázky

Žabí pohádka

55 Kč
44 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Konec rodu Slavníkovců - 20%

Napínavý příběh s perokresbami skvělého ilustrátora Miroslava Vomáčky Když Artur objeví na půdě záhadné zrcadlo připomínající vodní hladinu, je si jistý, že před ním stojí něco mimořádného, a rozhodne se tajuplný svět na druhé straně prozkoumat s kamarádem Tobiášem.

děti a mládež
Ukázky

Konec rodu Slavníkovců

129 Kč
103 Kč
Kovy - iPohádka - 20%
(2x)
Děti i dospělí, odložte mobily a ponořte se do první české (možná i světové) internetové pohádky. Ideální bude, když si ji přečtete v papírové knížce, protože jsou tam krásné ilustrace, které celému příběhu dodávají tu nejpohádkovější atmosféru. Kovy umí nejen točit videa a tančit, ale také psát pohádky!
děti a mládež
Ukázky

Kovy - iPohádka

249 Kč
199 Kč
Mládí v hajzlu: Povolení prudit - 20%
(1x)
Divoká jízda Nicka Twispa a jeho rodiny pokračuje, držte si klobouky jedeme z kopce!
děti a mládež
Ukázky

Mládí v hajzlu: Povolení prudit

198 Kč
158 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3. - 20%
(1x)

Žáci Kopyto a Mňouk se vrací už potřetí!  Oblíbení žáci z Posázaví jsou znovu tady a s nimi i hromada nových dobrodružství. Rádi byste se dozvěděli, kterak si poradit s potopou nebo se lstivým hrobníkem? Kopyto a Mňouk mají řešení pro každou lapálii, a ani tentokrát na to nejsou sami.

děti a mládež
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3.

199 Kč
159 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
děti a mládež
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 120 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>