Nejprodávanější tituly - červen 2020
povídky

Marťanská kronika - 11%
(1x)
"Jeden z největších vizionářů naší doby.“ Aldous Huxley. Šestadvacet volně spojených povídek líčí budoucí kolonizaci Marsu.
povídky

Marťanská kronika

332 Kč
295 Kč
Nejlepší povídky z cest - 11%
Další tematický soubor skvělých humoresek, v nichž Kishon předládá pestrou směs zážitků z nejrůznějších zemí několika kontinentů a řadu důmyslných kishonovských tipů a rad nezbytných na cesty.
povídky

Nejlepší povídky z cest

269 Kč
239 Kč
Povídky z jedné kapsy - 11%
Sborník detektivních povídek z pera Karla Čapka patří ke skvostům české moderní prózy a právem náleží do zlatého fondu české literatury.
povídky

Povídky z jedné kapsy

242 Kč
215 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
povídky

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Skořicové krámy - 20%
(3x)
Povídkový cyklus představitele polské avantgardní prózy meziválečného období, objeveného až v druhé polovině našeho století a právem řazeného po bok Franze Kafky.
povídky
Ukázky

Skořicové krámy

189 Kč
151 Kč
Strašidelná vagina - 11%
(1x)
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
povídky
Ukázky

Strašidelná vagina

206 Kč
183 Kč
Výsek - 48%
Jedenáct let vycházely pravidelně v časopise Čilichili sloupky Pavlač Emila Hakla. Zveřejnit všechny by nejspíš bylo čtenářsky neúnosné, a tak jsme se vydali osvědčenou cestou autorského výběru.
povídky

Výsek

190 Kč
99 Kč
Dračí nevěsta - 20%
Drzá Sanje má už osamělého života na zděděném statku plné zuby. Nemíní se zahrabat na samotě za vsí, jejíž obyvatelé ji nemají v lásce. Má plán. Prodá statek a odejde do města za prací… Kherachrenn se toulá krajem a žije svůj klidný dračí život.
povídky
Ukázky

Dračí nevěsta

89 Kč
71 Kč
Povídky na tělo - 11%
(3x)
Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.
povídky
Ukázky

Povídky na tělo

213 Kč
190 Kč
Stopařem na této zemi - 11%
(1x)
Kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou...
povídky

Stopařem na této zemi

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 141 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>