Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
česká

V bílém plášti - 20%
(3x)
Svorníkem povídkové sbírky jedněch z nejlepších českých autorů současnosti jsou postavy mužů a žen v bílých pláštích, na jejichž práci závisí naše zdraví a mnohdy i život. Šest příběhů z prostředí nemocnic, sanitek i zubařských ordinací, ve kterých na nemoci, přicházející stáří, naděje....
česká
Ukázky

V bílém plášti

159 Kč
127 Kč
Za oknem
(2x)
Za vším hledej číslo 19.
Nemoc, kterou se během pár měsíců nakazily miliony lidí a která ochromila ekonomiku světa, se jmenuje Covid-19. V reakci na ni se 19 spisovatelů rozhodlo pomoci v boji proti jejím dopadům.
česká
Ukázky

Za oknem

158 Kč
Santini - Peklem duše k světlu světa
(6x)
Santini Aichel si od dětství připadá osamělý, protože kvůli tělesné vadě nezapadá mezi vrstevníky. I v dospělosti jej však čekají těžké zkoušky. Postupně pochopí, že co mu bylo na jedné straně odepřeno, se mu vrací v neuvěřitelných vizích staveb.
česká
Ukázky

Santini - Peklem duše k světlu světa

179 Kč
Selský baroko - 20%
(29x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
česká
Ukázky

Selský baroko

149 Kč
119 Kč
Čmelák - Láskyplné povídky - 20%
Krém tě vrásek nezbaví, když tě láska nebaví! Nejlepší optimistické povídky o lásce od Haliny Pawlowské – o tom, jak ženy milují muže, muži ženy, jak milujeme děti, jak se nesnášíme a jak nám nezbývá než se všemu zasmát, protože nic jiného nám stejně nepomůže!
česká
Ukázky

Čmelák - Láskyplné povídky

299 Kč
239 Kč
Dlouhé ucho - 20%
(1x)
V příběhu sledujeme odchod „Dlouhého ucha“, jemuž je Lao-c‘ předobrazem, pryč od civilizace, nejprve do polobarbarských pohraničních končin a pak ještě dále až do horské divočiny, kde konečně nachází samotu, klid a smrt.
česká
Ukázky

Dlouhé ucho

100 Kč
80 Kč
Prašina - 20%
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
česká
Ukázky

Prašina

135 Kč
108 Kč
Dobrodruzi hlavního proudu - 20%
(6x)
První velký román jihočeského autora je klasicky vyprávěným příběhem zasazeným do reality 90. let.
česká
Ukázky

Dobrodruzi hlavního proudu

169 Kč
135 Kč
Až se ti zatočí hlava - 20%
(3x)
Temně groteskní příběh, v němž o sebe křísnou dva muži z opačných táborů společenského spektra a pak se začnou dít věci. Příběh Štindlovy knihy se odvíjí na pomezí satiry, hororu, psychodramatu i road movie.
česká
Ukázky

Až se ti zatočí hlava

188 Kč
150 Kč
Válkotvůrci - 20%
(3x)
Povídky dnes nejprodávanějšího spisovatele fantastiky publikujícího pod pseudonymem František Kotleta stály na počátku jeho literární kariéry.
česká
Ukázky

Válkotvůrci

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 974 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 98 > >>