Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
česká

Kolem Jakuba - 20%
(5x)
Pozoruhodná povídková sbírka je svérázným autorským příspěvkem k věčnému literárnímu tématu malého člověka ve víru velkých dějin, příběhy konkrétních jednotlivců na pozadí dějinných zlomů a společenských přeměn....
česká
Ukázky

Kolem Jakuba

179 Kč
143 Kč
Křišťálový klíč - Falknovská huť
(8x)
Nová historická sága Vlastimila Vondrušky se odehrává v době od třicetileté války až do revolučního roku 1848, kdy bylo zrušeno poddanství jako poslední bašta feudalismu.
česká
Ukázky

Křišťálový klíč - Falknovská huť

299 Kč
Vytěženej kraj - 20%
(7x)
České středohoří, Litvínov, Most, Libkovice, Krušné hory, Ústí nad Labem, Hrob... Dvojice protagonistů hledá filmové lokace v kraji, ze kterého si každý urval, co mohl. Ale někdy přijíždíte hledat pochmurná místa, a potkáte krásu.
česká
Ukázky

Vytěženej kraj

169 Kč
135 Kč
Hotýlek - 20%
(29x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
česká
Ukázky

Hotýlek

259 Kč
207 Kč
Diagnóza Londýn - 20%
V této útlé knížce je zaznamenán příběh české lékařky Evy Hnízdové, která se v době normalizace rozhodla k emigraci do Velké Británie. V Londýně pak téměř třicet let působila jako rodinná doktorka.
česká
Ukázky

Diagnóza Londýn

130 Kč
104 Kč
Na chalupě s moderním fotrem - 20%
(1x)
Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, už nám vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. Opravdová dovolená je třeba výlet k moři do Bulharska, jak nám to popsala druhá polovina rodičovského páru, Dominikova žena Nataša.
česká
Ukázky

Na chalupě s moderním fotrem

179 Kč
143 Kč
Praskliny - 20%
(3x)
Když se na Zem snese malý kulovitý útvar, není člověka, v němž by tento jev nevzbudil očekávání. Koule sice levituje pár desítek centimetrů nad povrchem a je podivuhodně rezistentní vůči jakýmkoli pokusům o její přesun či zničení, ale jinak z ní nic nevychází.
česká
Ukázky

Praskliny

199 Kč
159 Kč
Trochu dál - 20%
(1x)
Tristan neprožívá snadné období. Otec nepřijal dobře jeho odlišnou orientaci, starší bratr se odmítá smířit s rodiči, a do toho se on sám musí vyrovnat se svojí nemocí. Proto uvítá Evanovu nabídku na oddych u moře. Netuší, že tam se k rodinným problé
česká
Ukázky

Trochu dál

149 Kč
119 Kč
Probudím se na Šibuji - 20%
(17x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
česká
Ukázky

Probudím se na Šibuji

135 Kč
108 Kč
Rozervané království
Jindřich z Lipé sedí ve věži pevného hradu Týřov, ale pokud si král Jan Lucemburský myslel, že když přidusí a později možná i odsekne hlavu hydry odbojných českých pánů, mýlil se.
česká
Ukázky

Rozervané království

199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 974 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 98 > >>