Nejprodávanější Kniha - červen 2020
cestopisy

Oslem a želvou do dáli, ořem, co má pedály
Třetí kniha Milana Martince přibližuje čtyři jeho velké cesty na kole po Evropě uskutečněné v posledních letech. Každou výpravu nasměroval na jinou světovou stranu.
cestopisy

Oslem a želvou do dáli, ořem, co má pedály

89 Kč
Podzim - Cesty za horizont - 11%
Čas podzimu je na jedné straně naprosto fantastický, jeho barevnost se mění jako v kaleidoskopu, je to také čas naplnění, kdy sbíráme plody, které nám Země nabízí, ale také doba usínání a příchodu temnot.
cestopisy

Podzim - Cesty za horizont

341 Kč
303 Kč
Říkali mu Pirát - 11%
(2x)
Vydejte se s Martinem do Gruzie za obrovitými kavkazskými psy!
cestopisy

Říkali mu Pirát

269 Kč
239 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
cestopisy

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Zikmund 100 - 11%

Příběh cestovatelských legend ožívá v retrospektivě dvou obyčejných kluků. Dva mladí muži se vydávají po stopách asijské cesty Zikmunda a Hanzelky.

cestopisy

Zikmund 100

359 Kč
319 Kč
Austrálie země kontrastů - 11%
Leoš Šimánek s manželkou Lenkou se již pošesté vydali na chalupu do Orlických hor, aby tam bratrovi a švagrové líčili další zážitky z cest a vznikl tak nový autobiografický cestopis.
cestopisy

Austrálie země kontrastů

358 Kč
318 Kč
Ke štítům východu - 11%
První a zatím jediná ucelená kniha nejen v češtině, která pojednává o historii objevování a dobývání vrcholů v Asii mimo Himalájí. Dosud na toto téma nebyla publikována žádná kniha.
cestopisy

Ke štítům východu

351 Kč
312 Kč
Po Česku III - 11%
Známý moderátor Václav Žmolík představuje ve svém pořadu s názvem Po Česku na Dvojce Českého rozhlasu tipy na výlety v krásném i nepříznivém počasí.
cestopisy

Po Česku III

179 Kč
159 Kč
Reportáže z rozervaného ráje - 11%
Není moc míst, kde můžete povečeřet s Leninem nebo chlapíkem, kterého pojmenovali Onedollar, kde vám usměvavý zubař ošetří kaz rozžhaveným drátem, policista s vámi ochotně hledá internetovou kavárnu, spolubydlící v penzionu je hledaný vrah...
cestopisy

Reportáže z rozervaného ráje

270 Kč
240 Kč
Znovu Skotsko po česku - 11%
Autor, který strávil většinu svého života ve Skotsku, a poslednich dvacet let ve funkci českého honorárního konzula, stále hledá nepravděpodobné spojitosti mezi zemí v srdci Evropy a zemí na jejim nejvzdálenějším, do Atlantiku vystrčeném okraji.
cestopisy
Ukázky

Znovu Skotsko po česku

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>