Nejprodávanější hudba - červen 2020

Smile
Album Smile s nezaměnitelným rukopisem představuje důstojnou tečku za bohatým tvůrčím životem hudebníka tělem, duší. Všechny hudební nástroje nahrál Ivan Kral sám. Písně napsal se svojí ženou Cindy Hudson. Album si sám i produkoval.

Smile

332 Kč
Světlo do tmy
Úspěšný hudební skladatel, zpěvák, hitmaker Michal Hrůza vydává zbrusu nové album, které předznamenává stejnojmenná píseň s videoklipem Světlo do tmy.

Světlo do tmy

305 Kč
Život IMT Smile
Jedinečná výberovka mapuje život v hudbe slovenského fenoména IMT Smile. Album obsahuje skladby v live verziách, ktoré fanúškovia milujú ( Niekto ako kráľ/ A ja taka dzivočka). Piesne, ktoré nevyšli na albume IMT Smile - Hej Sokoly!

Život IMT Smile

323 Kč
Animals
Animals je desáté studiové album anglické rockové skupiny Pink Floyd, vydané 21. ledna 1977 prostřednictvím Harvest and Columbia Records.

Animals

575 Kč
Autorské jako lidové
Lidová píseň se vymezuje problematicky, protože nemůžeme přesně určit, jak vznikla. Je proměnlivá a nestálá a existuje jako stále živý a vyvíjející se organismus s každou svou novou interpretací.

Autorské jako lidové

269 Kč
Cellofolk
Pavel Čadek je brněnský písničkář hrající na violoncello a zakladatel nového hudebního žánru "cello-folk", což je podle něj tak trochu něco mezi Nohavicou a Apocalypticou. Jeho písně často obsahují jistou dávku ironie, ale i vážnosti.

Cellofolk

224 Kč
Garáž? Na tu nemáš!! + Příliš pozdě zemřít mladý
Garáž byla česká rocková hudební skupina, často označována jako undergroundová, kterou založil v roce 1979 baskytarista Ivo Pospíšil.

Garáž? Na tu nemáš!! + Příliš pozdě zemřít mladý

1 907 Kč
Harvest
Reedice alba Harvest Niela Younga.

Harvest

1 142 Kč
Honk / Deluxe
Legendární rocková kapela Rolling Stones vydává best of kompilaci Honk. Deska je výběrem toho nejlepšího ze studiových alb, která vyšla mezi lety 1971 a 2016, kdy kapela vydala zatím poslední desku Blue & Lonesome.

Honk / Deluxe

503 Kč
Hudba Praha & Michal Ambrož
Hudba Praha vydává řadové album po devíti letech. Přestože má nahrávka současný zvuk, atmosférou navazuje na to nejlepší z počátků kapely v osmdesátých letech. Vychází v podobě barevného vinylu.

Hudba Praha & Michal Ambrož

485 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>