Nejprodávanější hudba - červen 2020

Madame X
Královna popu Madonna vydává v pořadí čtrnácté album Madame X, které vyjde 14. června. Deska je kolekcí 15 skladeb, které jsou silně ovlivněné Madonniným životem v portugalském Lisabonu a jejím dlouholetým vztahem k latinsko-americké hudbě a kultuře.

Madame X

359 Kč
My Songs
Britský hudebník Sting vydává desku My Songs. Kolekce, která bude dostupná v několika formátech včetně deluxe edice, obsahuje Stingovy neoslavovanější hity oblečené do hávu vhodného pro rok 2019.

My Songs

1 196 Kč
Nebe je zatažený
Trojalbum sólových koncertních nahrávek Filipa Topola (1965-2013) zpřístupňuje jednu důležitou, svébytnou podobu hudebníkova a básníkova světa. Možná tu "nejniternější a nejosobnější, nezaštítěnou nějakým kolektivem," jak sám říkal.

Nebe je zatažený

359 Kč
Nikola Šuhaj loupežník
Jubilejní reedice legendárního alba z roku 1974 a 7 písniček navíc. Rok 2019 je pro toto album, ale především pro sourozence Ulrychovy v hned několika ohledech výroční.

Nikola Šuhaj loupežník

584 Kč
No.6 Collaborations Project
No. 6 Collaborations Project je čtvrté album anglického zpěváka a písničkáře Eda Sheerana. Jde o pokračování jeho staršího projektu, na kterém spolupracoval s nejrůznějšími hosty.

No.6 Collaborations Project

791 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.

Pošli to tam!

674 Kč
Step Back In Time: The Definitive Collection
Album australské zpěvačky Kylie Minogue Step Back In Time: The Definitive Collection.

Step Back In Time: The Definitive Collection

341 Kč
STREICHL
Josef Streichl (8. září 1949 – 11. srpna 2013), všemi zvaný Pepa, byl český písničkář. Veřejně vystupovat začal v závěru šedesátých let, v roce 1969 byl dokonce odsouzen za hraní písně proti ruské okupaci.

STREICHL

630 Kč
The Wall
Reedice jedenáctého alba kapely Pink Floyd - The Wall. Obsahuje 2 LP.

The Wall

836 Kč
Threads
Threads je v pořadí jedenácté studiové album americké písničkářky Sheryl Crow. Na desce hostuje Johnny Cash, St Vincent, Mavis Staples, James Taylor, Keith Richards, Eric Clapton nebo Sting.

Threads

350 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 98 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>