Nejprodávanější tituly - červen 2020
děti a mládež

Tuze hladová housenka - 11%
Eric Carle je jedním z nejuznávanějších autorů současné dětské literatury a jeho příběh o nenasytné housence je jeho nejznámějším dílem. Knížka byla přeložena do více než 50 jazyků a prodalo se jí přes 33 milionů výtisků.
děti a mládež

Tuze hladová housenka

206 Kč
183 Kč
Dvě temné vládkyně - 11%
(2x)
Královna Katharina čekala na korunu celý život. Jedna královna vládne, druhá povstane. Třetí díl série Temné koruny.
děti a mládež
Ukázky

Dvě temné vládkyně

449 Kč
399 Kč
Holubice a had - 11%
(6x)
Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze tří dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine.
děti a mládež
Ukázky

Holubice a had

404 Kč
359 Kč
Zlodějská přísaha - 11%

Druhý díl série Zlodějský tanec ze světa Kronik Pozůstalých. Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím

děti a mládež

Zlodějská přísaha

359 Kč
319 Kč
Everless - Panství zášti a lásky - 11%
Čas je zbraň. Jen ona ví, jak ji použít. Závěrečný díl série.
děti a mládež
Ukázky

Everless - Panství zášti a lásky

314 Kč
279 Kč
Správná pětka na útěku - 11%
Zpátky na Kirrin! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim tráví další prázdniny na svém ostrově. Jedné noci zachytí záhadné světelné signály přicházející z neznámé lodě.
děti a mládež

Správná pětka na útěku

251 Kč
223 Kč
Supernova - 11%
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí... Největší nepřítel Renegátů se ukrývá mezi nimi a Nova i Adrian se musí uchýlit ke lžím i zradě, aby ochránili ty, které milují. Jejich nejhorší noční můry vystupují ze stínů a v šerosvětu hrozí, že než dokážou rozlišit mezi zločinci a hrdiny, ztratí všechno - a nejspíš i jeden druhého. Akce a intriky stíhají jedna druhou a nenechají vás vydechnout až do překvapivého konce!
děti a mládež
Ukázky

Supernova

404 Kč
359 Kč
Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti - 11%
(1x)
Chtěl, aby v Dalekém lese už konečně někdo spáchal skutečný zvířecí zločin. Daleký les je vzhůru nohama – někdo spáchal skutečný zvířecí zločin
děti a mládež
Ukázky

Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti

224 Kč
199 Kč
Didaktické karty ke knize 'Příběhy ze staré zahrady' - 11%
Didaktické karty ke knize "Příběhy ze staré zahrady" rozvíjejí u dětí předškolního nebo mladšího školního věku komunikační dovednosti a slovní zásobu, stejně jako mohou být motivací k výtvarné činnosti. Balení s didaktickými kartami obsahuje stručný
děti a mládež

Didaktické karty ke knize "Příběhy ze staré zahrady"

89 Kč
79 Kč
Hilda a parádní slavnost - 11%
(1x)
Dobrodružství Hildy nejprve uchvátila čtenářky a čtenáře komiksů, poté vznikl animovaný seriál od Netflixu a nyní je tu knižní série.
děti a mládež
Ukázky

Hilda a parádní slavnost

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 778 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 78 > >>