Nejprodávanější tituly - červen 2020
děti a mládež

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána - 11%
(1x)
Toto je příběh ze Sedmimoří… … vlastně teda jako druhý příběh ze Sedmimoří. A jako takový má určitá pravidla: Všeho víc! Víc výbuchů, víc přestřelek, víc dostaveníček holek s klukama… ale to by asi nebyl ten příběh ze Sedmimoří, ne?
děti a mládež

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána

323 Kč
287 Kč
Kluk odnikud - 11%
Čtrnáctiletý Ahmed prchá s otcem před válkou, která zuří v jeho vlasti. Po riskantní plavbě v gumovém člunu se ocitá v Bruselu, sám, bez peněz, bez dokladů, bez mobilu...
děti a mládež

Kluk odnikud

313 Kč
278 Kč
Robot v divočině - 21%
(2x)

Napínavý a dojemný příběh o sžívání příslušníků dvou odlišných světů, o síle přátelství a také o tom, že občas je potřeba pro dobro ostatních něco obětovat.

děti a mládež
Ukázky

Robot v divočině

239 Kč
188 Kč
Gerda - 11%
(1x)
Laskavé vyprávění o podmořském světě s působivými ilustracemi.
děti a mládež
Ukázky

Gerda

269 Kč
239 Kč
Kdysi - 11%
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
děti a mládež
Ukázky

Kdysi

178 Kč
158 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
(2x)
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

161 Kč
151 Kč
Kluk v sukních - 6%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
děti a mládež

Kluk v sukních

202 Kč
190 Kč
Papuchalk Petr - 11%
(2x)
Co se stane, když Petrův nejlepší kamarád Pavel najednou zmizí? Jestlipak se zase setkají? Petr ho s pomocí kamarádské velryby hledá všude, ale ne a ne ho najít. Málem to vzdá, ale nakonec se na obzoru objeví ptačí silueta. Kdo to asi bude?
děti a mládež

Papuchalk Petr

179 Kč
159 Kč
Kouzelná třída - 14%
Knížka Kouzelná třída vás zavede do světa na pomezí mezi fantazií a realitou, do školního prostředí, které je blízké zejména dětem na počátku školní docházky.
děti a mládež

Kouzelná třída

204 Kč
175 Kč
Správná pětka na ostrově pokladů - 11%
(2x)
Správná pětka, to jsou čtyři děti: Julián, Dick, George a Anna. Plus jeden pes jménem Tim. Jejich dobrodružství baví malé i velké už přes tři čtvrtě století.
děti a mládež

Správná pětka na ostrově pokladů

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 778 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 78 > >>