Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
ostatní

Dáma z dobré rodiny - 20%
Alva Smithová a její dvě sestry přijíždějí na konci 19. století do New Yorku. Po válce Severu proti Jihu jim nezůstalo nic jiného než dobré jméno.
ostatní
Ukázky

Dáma z dobré rodiny

339 Kč
271 Kč
Edvard Beneš - 20%
Postava druhého československého prezidenta, Edvarda Beneše, dodnes vzbuzuje značné emoce. Mnozí mu vyčítají, že nevyužil odhodlání našeho národa bránit zemi proti nacistické agresi a podvolil se Mnichovskému diktátu.
ostatní
Ukázky

Edvard Beneš

89 Kč
71 Kč
Holubí tunel - 20%
Ani ne tak memoáry, jako spíše vzpomínání starého přítele, s kterým sedíte nad sklenkou sherry u krbu a on vám vypráví příběhy ze svého předlouhého života.
ostatní
Ukázky

Holubí tunel

248 Kč
198 Kč
Chlapec, který následoval svého otce do Osvětimi - 20%
(1x)
Gustav Kleinmann, vídeňský židovský čalouník, je v roce 1939 zatčen nacisty a spolu se svým dospívajícím synem Fritzem odvlečen do německého Buchenwaldu. Tam se začíná jejich nepředstavitelný příběh plný násilí, hladu a nucených prací.
ostatní
Ukázky

Chlapec, který následoval svého otce do Osvětimi

248 Kč
198 Kč
Jan Werich. FILMfárum - 20%
„Milujeme velmi upřímně film. Měli jsme jej rádi mnohem dříve než divadlo a to, co jsme začali dělat na divadle, naučili jsme se jen a jen z filmu.“ Jan Werich byl dle vlastních slov zarputilým kinomolem. Žel, v poválečném čase to nebyla oboustranná láska, u filmu nacházel jen nepatrně příležitostí. Zato nezapomenutelných.
ostatní
Ukázky

Jan Werich. FILMfárum

209 Kč
167 Kč
Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ostatní
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Příručka kosení - 20%
Kosa je elegantní a vysoce účinný nástroj, který šetří přírodu, nezapáchá a nedělá příšerný hluk.
ostatní
Ukázky

Příručka kosení

199 Kč
159 Kč
Slavné Češky a jejich blízcí - 20%
Tato kniha nabízí setkání se šesti slavnými českými ženami, jejichž jména sice znáte a víte, čím zasáhly do historie našeho národa, ale autorka o nich v tomto titulu nabízí řadu méně známých zajímavých informací, které se týkají především jejich osobního, citového života a partnerů, příbuzných i…
ostatní
Ukázky

Slavné Češky a jejich blízcí

179 Kč
143 Kč
Štěně - 20%
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
ostatní
Ukázky

Štěně

254 Kč
203 Kč
Utajené hrady a zámky I. - druhé, aktualizované vydání - 20%
Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý vás znovu zvou na objevné cesty. Po úspěchu prvního vydání knihy Utajené hrady a zámky I., které je prakticky vyprodáno, vám přinášejí vydání druhé, aktualizované.
ostatní
Ukázky

Utajené hrady a zámky I. - druhé, aktualizované vydání

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 254 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 26 > >>