Nejprodávanější tituly - červen 2020
česká

Teorie podivnosti - 11%
(4x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
česká
Ukázky

Teorie podivnosti

313 Kč
278 Kč
V bílém plášti - 11%
(4x)
Svorníkem povídkové sbírky jedněch z nejlepších českých autorů současnosti jsou postavy mužů a žen v bílých pláštích, na jejichž práci závisí naše zdraví a mnohdy i život.
česká

V bílém plášti

206 Kč
183 Kč
Nahá před Bohem lásky - 11%
(1x)
Zapomeňte na nudnou literaturu, která zajímá leda hrstku podivínů. Teď je tu román pro všechny, kteří normálně nečtou.
česká
Ukázky

Nahá před Bohem lásky

159 Kč
142 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
česká
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Hlas kukačky - 11%
(5x)
Napínavý příběh o pátrání po tajemství, o němž se i v nejužším rodinném kruhu jen šeptá. Příběh o rozplétání složitých lidských vztahů táhnoucí se hluboko do minulosti.
česká

Hlas kukačky

305 Kč
271 Kč
Smrtholka - 11%
(4x)
Hlavní hrdinka druhého románu Lucie Faulerové se vyrovnává s několika tragickými rodinnými událostmi, které se mohou zdát nepochopitelné, a snaží se najít jejich příčinu.
česká
Ukázky

Smrtholka

223 Kč
198 Kč
Hořící nebe - 11%
Příběh situovaný do východních Čech navazuje na román Odpusť, že jsem se vrátil a přibližuje osudy lidí, kteří jsou po prodělaném strádání během první světové války o více než dvacet let později znovu konfrontováni s dopady válečných útrap.
česká
Ukázky

Hořící nebe

249 Kč
222 Kč
Hříšný polibek smrti - 11%
(2x)
Každému – i tomu nejobyčejnějšímu – člověku se v životě musí něco stát, říká jedna z postav románu Hříšný polibek smrti. A to platí i pro hlavní hrdinku Helenu, které se v jediné chvíli obrátí celý život vzhůru nohama.
česká
Ukázky

Hříšný polibek smrti

222 Kč
198 Kč
Underground - 11%
(2x)
Praha City je šťastné město. Deset milionů obyvatel zde přežívá díky výdobytkům moderních technologií, zatímco zbytek Evropy se propadl do chaosu. Nikdo nepochybuje, že je to pravda, tvrdí to přece City News!
česká

Underground

269 Kč
239 Kč
Jako v nebi, jenže jinak - 11%
(7x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
česká
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

447 Kč
398 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>