Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červen 2020

Otčenáš - 20%
V modlitbě stále znovu opakujeme prosbu Ježíšových učedníků: „Pane, nauč nás modlit se.“ Stejně jako apoštolům Ježíš celé církvi dává modlitbu Otčenáš. Nesytí duši spousta vědomostí, ale vnitřní procítění a zakoušení pravdy.
Ukázky

Otčenáš

160 Kč
128 Kč
Sekáč - 20%
(3x)
Co když ze světa zmizí smrt? Kritický nárůst životní energie způsobuje na Zeměploše zmatek. Vzduchem létá haraburdí, nadávky se zhmotňují do podoby zmutovaných komárů, blábolící mágové čelí invazi nákupních vozíků.
Ukázky

Sekáč

379 Kč
303 Kč
Stínadla se bouří - 20%
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu.
Ukázky

Stínadla se bouří

329 Kč
263 Kč
Závislé vztahy - 20%
(1x)

Léčba a uzdravení závislé poruchy osobnosti. Závislá porucha osobnosti se vyznačuje zvýšenou potřebou závislosti na druhých lidech, neschopností osamostatnění, nízkým sebehodnocením či nepřiměřenými obavami z opuštění.

Ukázky

Závislé vztahy

195 Kč
156 Kč
Boj o ostrov - 20%
(2x)
Na neobydlený ostrov na anglickém jezeře přijíždí tábořit skupina čtyř dětí. Zde potkávají dvě místní dívky - Amazonky a tak se zrodí přátelství na mnoho let...
Ukázky

Boj o ostrov

299 Kč
239 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme - 20%
(2x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.
Ukázky

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

205 Kč
164 Kč
Černobílé prázdniny - 20%
Když se Honzík jednoho dne proboří nohou do dutiny skryté pod pařezem, objeví tam podivuhodný svět obývaný zvířátky. V tomhle světě je na všechno dost času, popíjí se tu čaj z porcelánového servisu, vyprávějí se pohádky...
Ukázky

Černobílé prázdniny

195 Kč
156 Kč
Nabarvené ptáče - 20%
(7x)
Nabarvené ptáče je hluboce dramatický příběh zaobírající se bezprostředním vztahem mezi hrůzou a krutostí na jedné straně a nevinností a láskou na straně druhé.
Ukázky

Nabarvené ptáče

299 Kč
239 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
Audioknižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

319 Kč
255 Kč
Poslouchání pro duši - 20%
Příběhy Bruna Ferrera, známého italského sběratele moudrostí a poučení, nabízí duchovní osvěžení a podněty pro všechny milovníky spirituální literatury, rodiče, vychovatele i dospívající.
Ukázky

Poslouchání pro duši

95 Kč
76 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 268 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 > >>