Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2020
poezie

Aprílové hádanky
Jiří Žáček napsal dětem pro radost pokračování Aprílového slabikáře. Nové hádanky seřazené podle abecedy a další jazykové rébusy a obrázkové luštěniny bohatě ilustrovala Veronika Balcarová.
poezie

Aprílové hádanky

134 Kč
Atlas bytostí / Atlas der wesen und geschöpfe
Radek Malý očekávaný i nečekaný, příjemná změna kurzu v díle muže devatera literárních řemesel. Básník se odráží od pevniny vázaného verše a mapuje zcela nové končiny za ilustračního doprovodu Heleny Wernischové.
poezie

Atlas bytostí / Atlas der wesen und geschöpfe

215 Kč
Básně těchto dnů a dnů minulých
Poslední básnická sbírka pana Luďka Zlesáka, je výběr z mnoha tisíc počmáraných stránek, kterým autor chtěl vtisknout duši a kde cítil ono křísnutí.
poezie

Básně těchto dnů a dnů minulých

249 Kč
Culpatus

Culpatus neboli česká poezie 21. století. Tato sbírka poezie je bezesporu ovlivněna zážitky autora z jeho cest kolem celého světa.

poezie

Culpatus

170 Kč
Dějiny nitě – Proti démonům
Vášnivý, poeticky mystický básník Adam Borzič píše s orfickou vážností a nikdy se nebojí pokusu obsáhnout vše: vesmír v nekonečné dálce i duši.
poezie

Dějiny nitě – Proti démonům

225 Kč
Do bouře
(1x)
Hudebnice a literátka, která dosud vydala jednu prozaickou a jednu básnickou sbírku, navazuje ve své aktuální knize básní na tu předešlou, jež vyšla v roce 2017 pod názvem Kolibří úsměv.
poezie

Do bouře

77 Kč
Domů
Básnická sbírka Domů zrcadlí tvůrčí život svého autora, který říká: „Poesie je princip všeho umění, je sukem ve dřevě toho stálezeleného stromu. V literatuře, v hudbě, ve výtvarném umění, v divadle, které může být syntézou toho všeho – ... ."
poezie

Domů

125 Kč
Existenciální kakao
(10x)
Verše, jejichž poznávacím znakem je i všudypřítomný humor anglického typu, skvěle doplňují rovnocenné ilustrace akademického malíře Jana Gablera.
poezie

Existenciální kakao

116 Kč
Lidová tvořivost
Ošatka lidového humoru pro potěchu duše. Že už dnes nevzniká lidová poezie? Nesmysl! Žije pořád, jen za ní musíte sestoupit do suterénu mezi ochlasty, flamendry, zpustlíky, necudy, dlaždiče, ulejváky, prďochy, pobudy, hajzldědky a jiné citlivé duše.
poezie

Lidová tvořivost

179 Kč
Mauzoleum
(1x)
Mauzoleum patří k ústředním a ojedinělým dílům německé poezie. Třicet sedm Enzensbergerových balad pojednává o rozporuplnosti pokroku, o procesu trvajícím celá staletí, jehož významné, tragické, komické i absurdní problémy na nás dopadají dodnes.
poezie

Mauzoleum

217 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 210 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 21 > >>