Nejprodávanější e-knihy - červen 2020

Nočník neohrožené ženy
Blogové zápisky sopranistky a sarkastičky Evy Benett mohou být vaší nejlepší kamarádkou, psycholožkou i vztahovou poradkyní. Procházejí nejhlubšími loužemi vztahů v zářivě barevných holinách a na každou bolest najdou náplast. A je jedno, jestli máte zlomené srdce, puchýř od nových lodiček nebo housera jak bič.
Ukázky

Nočník neohrožené ženy

199 Kč
Přichází bouře - Doggerland 2.
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.
Ukázky

Přichází bouře - Doggerland 2.

278 Kč
Vrány
(17x)
Komorní příběh, který končí tam, kde začíná tma.
Ukázky

Vrány

229 Kč
Iluze
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.
Ukázky

Iluze

179 Kč
Nebezpečné známosti
Vyšetřovatelka Eva Dallasová vkládá s manželem velké naděje do centra, které zřídili pro mládež na šikmé ploše. Na pomoc si přizvou i psycholožku Rochelle, která dostala ze závislosti svého bratra Lyla.
Ukázky

Nebezpečné známosti

229 Kč
Osmý život (pro Brilku)
(4x)
Strhující rodinná sága provázená vůní čokolády se odehrává na pozadí celého dvacátého století, za gruzínskoruské války a v neklidném revolučním období.
Ukázky

Osmý život (pro Brilku)

449 Kč
Červený trpaslík - Omnibus
(1x)
Liiterární podoba kultovního televizního sci-fi seriálu zahrnující čtyří díly (Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, Lepší než život, Poslední člověk a Pozpátku).
Ukázky

Červený trpaslík - Omnibus

487 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět
(2x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
Ukázky

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

149 Kč
Romance nad Seinou
(3x)
Jean-Luc Bauduin je bohatý aristokrat, rozhodnutý oženit se pouze s tou, jíž bude patřit jeho srdce. A pak přichází mladá krásná dívka, která tvrdí, že je Jean-Luc někým jiným a že si ji podle staré předmanželské smlouvy musí vzít za manželku.
Ukázky

Romance nad Seinou

109 Kč
Krvavý Bronx
(2x)
Nejlepší autoři z nakladatelství Host a Druhé město napsali text na motivy z „černé kroniky“, a tak vznikla obsáhlá povídková antologie s názvem Krvavý Bronx.
Ukázky

Krvavý Bronx

239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>