Nejprodávanější e-knihy - červen 2020

Přechodové rituály - 20%
Autor mnoha bestsellerů Alberto Villoldo sdílením vlastní zkušenosti, hledáním v mytologiích rozličných kultur a rozšířením svého zkoumání na pole neurobiologie ukazuje čtenářům, jaký mohou mít z těchto posvátných praktik užitek.
Ukázky

Přechodové rituály

215 Kč
172 Kč
Růže a čokoláda - 20%
(2x)
Vášeň pro čokoládu a tajemství Růžové vily. Co mají společného? Anna Keplerová právě v Drážďanech otevřela už druhou čokoládovnu a vydělané peníze investuje do opravy vily, kterou po změně poměrů vrátili jejímu dědečkovi.
Ukázky

Růže a čokoláda

259 Kč
207 Kč
Travič - 20%
Policistka Florence Loveladyová se vrací do městečka Sabden, aby splnila slib daný Larrymu Glassbrookovi. Před třiceti lety ho usvědčila ze sériových vražd. A nyní jí umírající Larry tvrdí, že čtyři dětské kostry nalezené kousek od bývalého městského sirotčince neležely v zemi dlouho. Vlastně je tam musel kdosi zahrabat docela nedávno...
Ukázky

Travič

279 Kč
223 Kč
Zapomenuté dívky - 20%
(3x)
V lese je nalezena mrtvá žena s výrazně zjizvenou tváří. Identifikace by měla být snadná, ale žena nikomu nechybí a v seznamech pohřešovaných nikdo podobný nefiguruje... Mezinárodní bestseller oceňované dánské autorky krimi.
Ukázky

Zapomenuté dívky

249 Kč
199 Kč
Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1) - 20%
(2x)
Publikace je určena všem zájemcům o Certifikovanou zkoušku z češtiny pro cizince na úrovni B1 (CCE–B1), kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy v Praze (ÚJOP UK).
Ukázky

Připravujeme se k certifikované zkoušce z češtiny, úroveň B1 (CCE B1)

130 Kč
104 Kč
Katka - 20%
(3x)
Jaký je vlastně život Kateřiny B., která se v roce 2009 objevila v unikátním časosběrném dokumentu Heleny Třeštíkové? Režisérka Katku sledovala čtrnáct let v sestupné spirále drog, krádeží, prostituce a fyzického i psychického chátrání, kterou jen občas přerušila naděje a odhodlání s drogami skoncovat.
Ukázky

Katka

249 Kč
199 Kč
Město v oblacích - 20%
Nový román Kristýny Sněgoňové přináší mezi troskami světa po apokalypse temné dobrodružství, jaké tu dlouho nebylo.
Ukázky

Město v oblacích

259 Kč
207 Kč
Šesté dítě - 20%
(5x)

Případ Opičího vraha spěje k rozuzlení, které byste nikdy nečekali... Když do budovy chicagské policie vstoupí Anson Bishop, hlavní podezřelý v případu Opičího vraha, nastane chaos. Nikdo netuší, že se chystá podat svědectví, které postaví na hlavu dosavadní vyšetřování a změní život všech zúčastněných.

Ukázky

Šesté dítě

339 Kč
271 Kč
Odvážný lord Brant - 73%
Příběh mladé anglické šlechtičny, která se chce koncem 18. století vyhnout nechtěnému manželství.
Ukázky

Odvážný lord Brant

143 Kč
39 Kč
Teorie podivnosti - 20%
(12x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
Ukázky

Teorie podivnosti

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>