Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
sci-fi

Bakly – V objetí smrti - 20%
(1x)
Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá do spirály násilí stále hlouběji a hlouběji a nehledá cestu ven. Jen blízkost smrti ho udržuje na hranici příčetnosti.
sci-fi
Ukázky

Bakly – V objetí smrti

239 Kč
191 Kč
JFK 40 – Konec projektu Gotteskämpfer - 20%
Pátrání po nebezpečné látce Mutabor DX na indiánském teritoriu i v gangsterském podsvětí pobřežních velkoměst bylo neúspěšné. JFK a jeho tým netuší, zda se jedná o drogu, nebezpečnou chemickou zbraň nebo něco úplně jiného.
sci-fi
Ukázky

JFK 40 – Konec projektu Gotteskämpfer

119 Kč
95 Kč
Ostré stříbro - 20%
Šestá kniha z cyklu Gauntovi duchové.
sci-fi
Ukázky

Ostré stříbro

149 Kč
119 Kč
Příběhy pilota Pirxe - 20%
„I po padesáti šesti letech, které uplynuly od doby, kdy Stanisław Lem napsal první povídku s Pirxem, je pro nás jeho hrdina vzorem, jak se chovat k automatům a robotům, jež právě začínají pronikat do našich životů.
sci-fi
Ukázky

Příběhy pilota Pirxe

209 Kč
167 Kč
S koňským srdcem - 20%
Boj mezi Amerikou a Evropou uvízl na mrtvém bodě a do války jsou jako na jatka posíláni další a další vojáci. Leopold je jedním z nich. A tento, původně zcela bezvýznamný pěšák, se stane obětí zvrhlého vědeckého experimentu. Péčí o něho je pověřena m
sci-fi
Ukázky

S koňským srdcem

99 Kč
79 Kč
Star Trek: Voyager – Kruh se uzavírá - 20%
(1x)
Chakotay převzal velení lodi a Voyager je vyslán odpovědět na nouzové volání k planetě Kerovi. Spolu s prvním důstojníkem, nadporučíkem Tomem Parisem, si musí vybrat, zda uposlechnout rozkazy, nebo raději zachránit dva životy, které jsou jim nejdražší.
sci-fi
Ukázky

Star Trek: Voyager – Kruh se uzavírá

279 Kč
223 Kč
Stroj nekonečna - 20%
(1x)
Ve vzdálených končinách vesmíru a na samé hranici Řádu se komplikovaná hra blíží ke svému vyústění. Tajemná a nebezpečná Penny Royal má stále v patách pronásledovatele, do jejichž čela se dostává Brockle, psychopatická forenzní UI.
sci-fi
Ukázky

Stroj nekonečna

179 Kč
143 Kč
Vyměřený čas - 20%
(1x)
Sny o dokonalém světě berou za své, když planeta přichází o magnetosféru a stává se smrtící pastí. V nastalém chaosu ukrývá profesor svoji dceru Karru do odlehlého vězení, kde nastoupí na pozici psycholožky.
sci-fi
Ukázky

Vyměřený čas

229 Kč
183 Kč
Bakly – Hledání smrti - 20%
(1x)
Bakly unavený životem přijíždí do Grafzatzy, jednoho z největších a nejbohatších měst Crambijského impéria. Chce pomoci jedinému člověku, na kterém mu osobně záleží, a přitom plní jednu malou laskavost.
sci-fi
Ukázky

Bakly – Hledání smrti

239 Kč
191 Kč
Děti času - 20%
(4x)
Kdo zdědí novou Zemi? Poslední zbytky lidstva opouštějí umírající Zemi a zoufale hledají nový domov.
sci-fi
Ukázky

Děti času

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 85 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>