Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2020
humor

Láska a kozy na venkově - 11%
Ellin život v Paříži se konečně ustálil. Žije se svým partnerem Sergem, oba se mají báječně a pokračují v dobrodružném objevování všemožných druhů sýra.
humor

Láska a kozy na venkově

296 Kč
263 Kč
Lidová tvořivost - 11%
Ošatka lidového humoru pro potěchu duše. Že už dnes nevzniká lidová poezie? Nesmysl! Žije pořád, jen za ní musíte sestoupit do suterénu mezi ochlasty, flamendry, zpustlíky, necudy, dlaždiče, ulejváky, prďochy, pobudy, hajzldědky a jiné citlivé duše.
humor

Lidová tvořivost

179 Kč
159 Kč
Malá šarmantní kniha humoru - 11%
Malá kniha kreslených vtipů. Kapka humoru na úkor nás všech, od pánů, přes ženy, psy, doktory, piva, svaté knihy, nesvaté lidi, gumové medvídky. Minimalistická kresba, slovní hříčky, či souzvuky zde společně budí dojem ze zimního spánku.
humor
Ukázky

Malá šarmantní kniha humoru

189 Kč
168 Kč
Malý mýval Nemyjsa - 11%
"Každý správný mýval se s chutí umývá každý každičký den!
humor

Malý mýval Nemyjsa

224 Kč
199 Kč
Nová životní kapitola Amy B. - 11%
(1x)
Amy Bylerová je upracovaná, nedoceněná a (skoro) svobodná matka. Když se však objeví její (skoro) bývalý manžel, pronásledovaný pocitem viny, a nabídne se, že se o děti na nějaký čas postará, Amy váhá. Malá přestávka by jí prospěla, ale dokáže být bez dětí? A co si počnou děti bez ní? Zvládne se o ně jejich otec postarat? Nakonec se nechá přesvědčit a vyrazí z pensylvánského venkova na knihovnickou konferenci do města, které nikdy nespí. Do New Yorku.
humor

Nová životní kapitola Amy B.

323 Kč
287 Kč
Po práci je pořád legrace - 11%
Jak na pořádný Český nákup? Jedině vozem Čalfa Romeo! Pokračování úspěšné trilogie, které se tentokrát zaměřuje na lidový humor z období budování kapitalismu
humor
Ukázky

Po práci je pořád legrace

314 Kč
279 Kč
Pračlovíčci - Hurá na mamuta! - 11%
(2x)
Dost s bobulemi! Malí pračlovíčci už mají všech těch lesních plodů plné zuby a dali by si mamutí steak, pěkně křupavý a šťavnatý!
humor

Pračlovíčci - Hurá na mamuta!

206 Kč
183 Kč
Přiznání taxikářů - 11%
(1x)
Přemýšleli jste někdy nad tím, jak vás vidí řidič taxíku, ze kterého právě vystupujete? A co se odehrává v hlavě jemu? Kolik lidí ten den už vezl a co mu všechno o sobě řekli? Začtěte se do stránek knihy, kterou jeden takový napsal.
humor

Přiznání taxikářů

250 Kč
222 Kč
Šlehy V Síti - 11%
„Šlehy“ jsou břitké glosy a krátké postřehy, kterými Ivan Langer komentuje aktuální politické a společenské dění. Bez obalu, s vtipem, nadhledem i s přiměřenou dávkou sarkasmu a ironie. O koronaviru, o vládě, o Evropě, o Babišovi, o lidech i o sobě.
humor

Šlehy V Síti

152 Kč
135 Kč
Zážitky rozvedeného muže - 11%
(1x)
Rozvod jako takový s sebou většinou příliš humoru nenese. Rozvodem ale dozajista něco končí – a něco začíná! Hrdina knihy Ivana Galambici je toho zářným příkladem, neboť po této neblahé události zažívá situace, které jsou humorné i tragikomické.
humor

Zážitky rozvedeného muže

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 156 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 > >>