Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2020

My proti vám
(2x)
Román My proti vám empaticky popisuje ničivé lidské vztahy na malém městě. Je to vyprávění o oddanosti, přátelství a lásce, která se nebojí čelit ničemu.

My proti vám

305 Kč
Starý sad
Za devaterým kopcem, devaterým kamenem a sedmerým potokem byl jednou jeden sad... Navštivte s námi půvabné místo mezi starými stromy.

Starý sad

224 Kč
Vztahy bez stížností
(2x)
Audio verze dalšího bestselleru Willa Bowena. Tím, že si stěžujeme, vytváříme mezi sebou určité spojení. Je snadné si společně zanadávat a přidat se ke všeobecné rozmrzelosti.

Vztahy bez stížností

206 Kč
Boss Babiš
(6x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.

Boss Babiš

269 Kč
Nekonečný příběh
(3x)
Když nesmělý Bastián Balthazar Bux jednoho dne prchá před spolužáky, kteří ho šikanují, rozhodne se před nimi schovat v antikvaritátu. V bezpečí za dveřmi krámku jej zaujme kniha s motivem dvou hadů...

Nekonečný příběh

341 Kč
Paní jezera
Had Uroboros se zakousl do vlastního ocasu. Něco končí, něco začíná...

Paní jezera

359 Kč
Věž vlašťovky
(1x)
Čtvrtá část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě – Ciri z Cintry. Poznáváme příběh o tom, jak se z Ciri stal nelítostný zabiják, dívka smrtící ve svém hněvu a neochvějná ve svých rozhodnutích.

Věž vlašťovky

359 Kč
Vítěz je sám
(1x)
V audioknize Vítěz je sám Paulo Coelho předkládá čtenářům věrný obraz světa, v němž žijeme a kde se natolik upínáme k bohatství a úspěchu za každou cenu, že mnohdy neslyšíme, co nám říká naše vlastní srdce.

Vítěz je sám

359 Kč
Čas opovržení
2. část Ságy o zaklínači Geraltovi a princezně Ciri.

Čas opovržení

359 Kč
Křest ohněm
3. část Ságy o zaklínači Geraltovi a princezně Ciri.

Křest ohněm

359 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 223 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 23 > >>