Nejprodávanější e-knihy - červen 2020

Zlepšete si paměť, koncentraci a myšlení
Stává se vám, že více zapomínáte nebo máte problém se soustředit?
Ukázky

Zlepšete si paměť, koncentraci a myšlení

237 Kč
Zvuk slunečních hodin
(3x)
Román vynalézavým způsobem spojuje několik rovin a časových pásem - Baťův Zlín, Indii třicátých let, poválečnou Ameriku.
Ukázky

Zvuk slunečních hodin

209 Kč
Život a jiné nesrovnalosti
(1x)

Kniha o údivu nad nevšedností všedního života… Krátké texty mapují autorčin běžný život od půvabných projevů ženské marnivosti přes prožitky z cestování, sportování, čtení, zaujetí vlastní prací redaktorky a překladatelky až po výchovu dětí a hlubší zamyšlení o paradoxech života. Její tichý a nenápadný humor zůstane dlouho v podvědomí čtenáře. Svět Michaely Škultéty je světem, ve kterém čtenář rád pobude, a do své reality se pak vrátí osvěžen a pln úsměvně zdrženlivého optimismu. M. Třeštík

Ukázky

Život a jiné nesrovnalosti

189 Kč
Ájurvédská kuchařka
Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu.
Ukázky

Ájurvédská kuchařka

465 Kč
Báječná léta pod psa
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu. Vieweghova typická ironie, kousavý humor a trpký, ale zároveň chápavý pohled na lidské touhy se uplatňují v dnes už notoricky známém příběhu o dospívání citlivého Kvida.
Ukázky

Báječná léta pod psa

229 Kč
Běguni
(4x)
Román oceněný mezinárodní Man Bookerovou cenou, kterému mladá hvězda polské literární scény zasvětila tři roky práce, je odvážným dílem, v němž vypovídá hodně o sobě a svém vidění světa.
Ukázky

Běguni

199 Kč
Bouře mečů
(3x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
Ukázky

Bouře mečů

388 Kč
Bude to bolet, doktore?
(4x)
Tuto knihu užívejte 3x denně. Smích léčí!
Ukázky

Bude to bolet, doktore?

198 Kč
Bůh tomu chce - Češi a Moravané na 3. křížové výpravě do Svaté země - 30%
(1x)
Na základě historických dokumentů a studia pramenů autor odhaluje málo známou kapitolu z dějin křížových tažení – účast českého vojska na Třetí křížové výpravě, vyhlášené papežem Řehořem VIII. v roce 1197.
Ukázky

Bůh tomu chce - Češi a Moravané na 3. křížové výpravě do Svaté země

179 Kč
125 Kč
Citlivý člověk
(1x)
Hrdinové Topolova románu, kočovný herec Táta se svou alkoholickou ženou a dvěma synky, křižují Evropou, aby se pokusili nalézt staronový domov na březích Sázavy.
Ukázky

Citlivý člověk

248 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>