Nejprodávanější e-knihy - červen 2020

Tanečky a písničky pro kluky a holčičky - 20%

První taneční krůčky  Publikace Tanečky a písničky pro kluky a holčičky je určena rodičům, prarodičům a učitelům, kteří chtějí u dětí od 3 do 8 let rozvíjet jejich pohybové dovednosti.

Ukázky

Tanečky a písničky pro kluky a holčičky

149 Kč
119 Kč
Táta za všechny prachy - 20%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
158 Kč
Tělové svíce - 20%
Knihu ocení jak ti, kdo se chystají tělové nebo ušní svíce použít poprvé, tak i ti, kdo se s nimi už setkali a rádi by si rozšířili znalosti o jejich působení a použití.
Ukázky

Tělové svíce

229 Kč
183 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Trénink výbušné síly - anatomie - 20%
Tento průvodce plyometrickým tréninkem je nezbytnou součástí sportovní přípravy pro rozvoj síly, hbitosti, rychlosti, pro koordinaci těla, rovnováhu a celkovou sportovní výkonnost. Díky své praktičnosti, vysoké odbornosti a komplexnosti je vhodný pro profesionální i amatérské sportovce a jejich trenéry.
Ukázky

Trénink výbušné síly - anatomie

349 Kč
279 Kč
Tři v kruhu
Ovdovělá Mariana žije s nevlastním desetiletým synem v malém moravském městě. Cítí výčitky svědomí za tragickou smrt svého manžela Janka, myslí si, že k ní nevědomky přispěla i ona.
Ukázky

Tři v kruhu

169 Kč
Třicet let na zlatém severu - 20%
Neotřelé vyprávění českého polárníka, který líčí svoji neuvěřitelnou cestu na sever. Poznal řadu různých krajů a lidí s roztodivnými zvyky. Setkával se se zlatokopy, zkoušel žít s Eskymáky, zakoupil loď i psí spřežení.
Ukázky

Třicet let na zlatém severu

229 Kč
183 Kč
Utajené hrady a zámky I. - druhé, aktualizované vydání - 20%
Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý vás znovu zvou na objevné cesty. Po úspěchu prvního vydání knihy Utajené hrady a zámky I., které je prakticky vyprodáno, vám přinášejí vydání druhé, aktualizované.
Ukázky

Utajené hrady a zámky I. - druhé, aktualizované vydání

199 Kč
159 Kč
V mysli vraha - 20%
Mrazivý detektivní thriller plný nečekaných zvratů, které vás spolu s hlavní hrdinkou, psycholožkou Zoe Bentleyovou, vtáhnou do děje a nepustí do poslední strany.
Ukázky

V mysli vraha

314 Kč
251 Kč
Válka světů - 20%
Framon Dotchi, bojovník klanu, který prohrál ve válce s Kováři Rovnováhy, splnil poslední úkol svého pána a je jako příliš opotřebovaný a nespolehlivý nástroj vyvázán z jeho služeb. S náklaďákem plným proviantu a zbraní opouští X-Hawkovu citadelu ...
Ukázky

Válka světů

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>