Nejprodávanější tituly - červen 2020
beletrie

Farma paní Láryfáry - 11%
Třetí díl řady o paní Láryfáry, která si poradí s každým zlobidlem, protože mu ukáže, jak dovedou nehezké vlastnosti zbytečně kazit radost ze života.
beletrie

Farma paní Láryfáry

269 Kč
239 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 11%
(1x)
Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.
beletrie

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

332 Kč
295 Kč
Jak voní tymián - 11%
(2x)
Další vydání nejznámějšího Pagnolova díla. Pagnolovo vzpomínkové vyprávění dovolí čtenáři vstoupit do rodného autorova kraje Provence, bujné a překrásné přírody, kde pod jižním sluncem kvete levandule a tymián dorůstá do výšky člověka. Pagnol napsal tyto nezapomenutelné vzpomínky, když už překročil šedesátku, a přesto se dokázal podívat na svět mladýma očima chlapce, který i věci docela obyčejné dokázal vnímat jako vzácné a neopakovatelné okamžiky.
beletrie

Jak voní tymián

404 Kč
359 Kč
Obraz Doriana Graye - grafický román - 11%
(2x)
Oscar Wilde byl velmi kontroverzní autor, který k sobě odjakživa přitahoval pozornost. To samé platí o jeho výjimečných a nadčasových knihách.
beletrie

Obraz Doriana Graye - grafický román

449 Kč
399 Kč
Od pohádky k pohádce 2 - Medvídek Pú - 11%
Vydejte se s námi do Stokorcového lesa za Medvídkem Pú a jeho kamarády a poznávejte, co všechno můžete získat, když se budete dělit s kamarády a pomáhat jim.
beletrie

Od pohádky k pohádce 2 - Medvídek Pú

134 Kč
119 Kč
Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války - 20%
(1x)
Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války je čtyřdílný protiválečný humoristický román českého spisovatele Jaroslava Haška, několikrát zfilmovaný i zdramatizovaný.
beletrie
Ukázky

Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války

149 Kč
119 Kč
Pátá hora - 11%
Paulo Coelho se ve svém románu vrací do středověké Fénicie, aby na příběhu izraelského proroka Eliáše sledoval jeden výjimečný lidský osud od propasti nevyhnutelné tragédie až k odhodlání volit si svou vlastní cestu životem a přijmout za ni odpovědnost.
beletrie
Ukázky

Pátá hora

268 Kč
238 Kč
Petr Pan - 11%
(2x)

Klasická pohádka z pera skotského novináře, dramatika a spisovatele Jamese Matthewa Barrieho.

Všechny děti až na jedinou výjimku vyrostou. Tou výjimkou je Petr Pan. Nechtěl být nikdy dospělý, a proto zůstal navěky dítětem, aby si mohl pořád hrát.

beletrie

Petr Pan

332 Kč
295 Kč
Petříček Sellier & Petříček Bellot - 11%
Máte rád Bukowského? Jste víc syn nebo víc otec? Neutlačuje jedna poloha tu druhou? Kterou preferujete? ... Otázky jsou jasné. Petr Borkovec (1970) se ve svých krátkých prozaických textech pokouší zodpovědět všechny najednou.
beletrie

Petříček Sellier & Petříček Bellot

215 Kč
191 Kč
Rozum a cit - 11%
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
beletrie

Rozum a cit

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>