Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2020
světová

Jedno přání
Půvabná kniha z pera Niny Ladenové s kouzelnými ilustracemi Melissy Castrillónové je jako stvořená ke čtení na dobrou noc. Přitul se k tomu, koho máš rád, a nauč se vnímat krásu a radost v každém okamžiku.
světová
Ukázky

Jedno přání

224 Kč
Jednou nohou v hrobě
(1x)
Každý nový případ na oddělení vražd začíná tím, že najdou rozstřílenou nebo ubodanou mrtvolu. Úkolem detektivů je ke každé mrtvole vypátrat alespoň jednoho možného pachatele.
světová

Jednou nohou v hrobě

296 Kč
Jezevčík jako svědek
Carolin a Marc se konečně chtějí vzít! Vlastně důvod k radosti, jenže oba svatební svědkové právě teď ukončují své vztahy a také všichni ostatní lidé zase jednou dělají, co zřejmě umějí nejlépe: totiž mrzutosti!
světová

Jezevčík jako svědek

233 Kč
Jezevčíkovo štěstí
Katastrofický alarm u jezevčíka Herkula! Jeho nejlepší přítel, kocour pan Felix odešel do věčných lovišť. A jeho rodina pro něho není příliš velkou útěchou.
světová

Jezevčíkovo štěstí

233 Kč
Jizva
Na palubě záoceánské lodi je do rozvíjející se novokrobuzonské kolonie Nova Esperium převážena skupina vězňů a otroků, jejichž těla byla přetvořena do groteskních biologických podob.
světová

Jizva

449 Kč
Kalhoty po mrtvém
Další a patrně poslední návrat k hrdinům Trainspottingu ke čtenáři opět přivádí starou známou čtveřici – Marka, Begbieho, Simona, Spuda. Všichni jsou zas o něco starší, v nových životních rolích.
světová
Ukázky

Kalhoty po mrtvém

358 Kč
Kam se draci rádi vrací
(1x)
Krátké usměvavé i dojemné příhody (nebo spíše zážitky) dvou malých dráčků, v nichž se stáváme svědky vzácných momentů jejich přátelství.
světová

Kam se draci rádi vrací

241 Kč
Kameník
(2x)
Při lovu humrů objeví místní rybáři v moři u městečka Fjällbacka tělo malé Sáry, dcery Eričiny přítelkyně Charlotty, která se sem přestěhovala teprve před několika měsíci.
světová

Kameník

269 Kč
Kdeže ptáče nejlíp pěje
Román Alejandra Jodorowského jje považován za vrchol dosavadní prozaické tvorby tohoto polyedrického autora původem z jihoamerického Chile.
světová

Kdeže ptáče nejlíp pěje

322 Kč
Kdopak se baví
(1x)
„Mladší sestra“ románu Manžela jsem nezabila má tentokrát čtyři hlavní postavy: mladou vesnickou ženu, díky níž nahlédneme do světa prostituce, vysokého komunistického funkcionáře, který to dotáhne až na guvernéra provincie, okresního ředitele Pozemních staveb, státního úřadu výstavby silnic a mostů, a postavu nepříliš uvědomělého zástupce ředitele Úřadu ochrany životního prostředí.
světová

Kdopak se baví

296 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>