Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
děti a mládež

Spirit Animals: Soumrak strážců – Krotitel bouří - 20%

Naleznou Zelenopláštníci v prastaré knihovně to, co hledají? 7. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců. Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan – kdysi hrdinové Erdasu, nyní psanci pronásledovaní krutými žoldáky, Přísežníky.

děti a mládež
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Krotitel bouří

189 Kč
151 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

děti a mládež
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Superman: Ničitel úsvitu - 20%
Po Wonder Woman, Batmanovi a Catwoman přichází čtvrtý díl úspěšné série o mládí superhrdinů. Poznejte Supermana, než se stal slavným!
děti a mládež
Ukázky

Superman: Ničitel úsvitu

209 Kč
167 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

děti a mládež
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Valentýnka a daleké kraje - 20%
Kdo už Valentýnku zná, ví, že je to holčička s nevšedními nápady. A na ty netrpělivě čekají její nejlepší kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Valentýnka jim vždycky zazpívá a zahraje na klávesy svou písničku, pes Hugo vesele zaštěká a hned se všichni s chutí pustí do nové hry. Jsou prázdniny, a tak se tentokrát Valentýnka rozhodla, že si děti společně založí cestovní kancelář. To bude zábava! Jenže nečekaně se objeví někdo, kdo má o nabídku zájezdu této cestovky opravdu zájem… Volné pokračování knížky Valentýnka a narozeniny
děti a mládež
Ukázky

Valentýnka a daleké kraje

179 Kč
143 Kč
Věž havranů - 20%
Jsi Gabriel Knox a tvým úkolem nalézt jednoho z posledních velkých čarodějů, Dradascana. Čeká tě výprava do odlehlé podhorské provincie, která byla teprve nedávno vystavěna na břehu jezera, uprostřed něhož se nachází ostrov s tajuplnou Věží havranů.
děti a mládež
Ukázky

Věž havranů

129 Kč
103 Kč
Výprava za diamantovým mečem - 20%

Největší porce dobrodružství ze světa Minecraftu v jedné knize Steve žije svůj poklidný život na farmě. Všechno, co potřebuje k přežití ve světě Minecraftu, je postel, malý dům a jídlo. Jedné noci ale poklidnou idylku naruší útok zombií, které pokoušou a nakazí místního kováře.

děti a mládež
Ukázky

Výprava za diamantovým mečem

429 Kč
343 Kč
Vzkaz na zdi záchodků - 20%
Inteligentní a vtipný Adam si právě vyslechl svou diagnózu: trpí schizofrenií. Vidí a slyší lidi, kteří neexistují, realitu a vidiny nedokáže rozlišit. Když začne chodit do nové školy, doufá, že se o jeho nemoci noví spolužáci nedozvědí.
děti a mládež
Ukázky

Vzkaz na zdi záchodků

198 Kč
158 Kč
Čertí babička - 20%
Před touhle babičkou se třese i sám Lucifer! Ale nebojte se jí, peče výborné buchty, umí léčit, elánu má za sto čertů, a hlavně se od ní ledacos moudrého přiučíte. A ještě se u toho po čertech nasmějete.
děti a mládež
Ukázky

Čertí babička

169 Kč
135 Kč
Dračí hrobka - 20%
Jsi Gabriel Knox – elitní důstojník ve službách guvernéra ze Sinotaharu. V zoufalé misi za záchranou severského národa musíš společně s Raywou Signum vyhledat mudrce Beordena Kalonyho.
děti a mládež
Ukázky

Dračí hrobka

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 113 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>