Nejprodávanější tituly - červenec 2020
dobrodružství

Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
dobrodružství
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
dobrodružství
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Temný pán 3 - Navěky po škole - 6%

Kdy už bude konečně všemu utrpení konec?! Temný pán i jeho pozemští kamarádi Suz a Chris jsou konečně zase zpátky na Zemi, jenže s nimi také démon Gargon a paladin Rufino.

dobrodružství

Temný pán 3 - Navěky po škole

236 Kč
222 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

dobrodružství

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka - 11%
(1x)
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.
dobrodružství

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

359 Kč
319 Kč
Krysburger - 6%
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
dobrodružství
Ukázky

Krysburger

245 Kč
230 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
dobrodružství

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Pirátská princezna - 11%
Princezna Lara už má života na zámku dost. Kdykoli může, uteče z něj pryč. V přístavu na ni čeká parta pirátů. Společně prožívají ta nejúžasnější dobrodružství – protože Lara je ... Pirátská princezna!
dobrodružství

Pirátská princezna

178 Kč
158 Kč
Terezínské ghetto - 11%
Historička Veronika Válková ve svých knihách přenáší čtenáře do skutečné, reálné historie, kde spolu s Bárou zažívají napínavé chvilky, zároveň se toho ale také hodně dozvědí.
dobrodružství

Terezínské ghetto

224 Kč
199 Kč
Naruto 5: Vyzyvatelé - 11%
Během svého tréninku na nindži tři studenti, Naruto, Sakura a Sasuke, ovládli nové bojové techniky, potýkali se s nebezpečnými zabijáky a potáceli se na hranici života a smrti. Napínavý komiks pro děti.
dobrodružství

Naruto 5: Vyzyvatelé

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 113 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>