Nejprodávanější tituly - červenec 2020
předškoláci

Kdepak bydlí zvířátka - 11%
Některá zvířátka bydlí v domečcích, které pro ně stavějí lidé? Kdo bydlí v tom maličkém? Jiná zvířátka rádi bydlí vysoko v korunách a v dutinách stromů? Kdo to je? Někteří tvorové si vytvářejí své domovy pod zemí? Kdo tady má svou noru?
předškoláci

Kdepak bydlí zvířátka

197 Kč
175 Kč
Život v lese
Knížka s hravými básničkami Pavla Volfa a veselými obrázky Přemysla Povondry přiblíží nejmenším čtenářům rozmanitý život obyvatel našich lesů.
předškoláci

Život v lese

44 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
předškoláci
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
předškoláci
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Pirátská nauka - 11%
V pěti poutavých příbězích budou čtenáři na pirátských lodích brázdit moře a oceány. Během dobrodružné cesty poznají život pobřežních pirátů, budou svědky přepadení lodi v Karibiku, seznámí se s korzáry, půjdou po stopách starého pirátského pokladu a...
předškoláci

Pirátská nauka

168 Kč
150 Kč
Pirátská princezna - 11%
Princezna Lara už má života na zámku dost. Kdykoli může, uteče z něj pryč. V přístavu na ni čeká parta pirátů. Společně prožívají ta nejúžasnější dobrodružství – protože Lara je ... Pirátská princezna!
předškoláci

Pirátská princezna

178 Kč
158 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
předškoláci
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Pes nám spadla - 11%
To nejlepší z dětské poezie oblíbeného českého autora.
předškoláci
Ukázky

Pes nám spadla

242 Kč
215 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
předškoláci

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Písničky bez muziky - 6%
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
předškoláci

Písničky bez muziky

211 Kč
198 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 126 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>