Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
ženy

Máme na vybranou - 20%
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy
Ukázky

Máme na vybranou

299 Kč
239 Kč
Dáma z dobré rodiny - 20%
Alva Smithová a její dvě sestry přijíždějí na konci 19. století do New Yorku. Po válce Severu proti Jihu jim nezůstalo nic jiného než dobré jméno.
ženy
Ukázky

Dáma z dobré rodiny

339 Kč
271 Kč
Cartierova panteřice - 20%
(2x)

Podivuhodný příběh Jeanne Toussaintové, šperkařky králů. Žena, která se stala klenotem firmy Cartier...

ženy
Ukázky

Cartierova panteřice

254 Kč
203 Kč
Katka - 20%
(3x)
Jaký je vlastně život Kateřiny B., která se v roce 2009 objevila v unikátním časosběrném dokumentu Heleny Třeštíkové? Režisérka Katku sledovala čtrnáct let v sestupné spirále drog, krádeží, prostituce a fyzického i psychického chátrání, kterou jen občas přerušila naděje a odhodlání s drogami skoncovat.
ženy
Ukázky

Katka

249 Kč
199 Kč
Ženy, které mi nedají spát - 20%
(1x)

Originální průvodce málo známými osudy odvážných cestovatelek, nadaných spisovatelek a vášnivých umělkyň Mia je svobodná čtyřicátnice, bydlí v podkroví u svých rodičů a noci tráví přemýšlením o ženách, které se zapsaly do historie touhou žít po svém. Staly se z nich neohrožené badatelky, nadané spisovatelky a vášnivé malířky.

ženy
Ukázky

Ženy, které mi nedají spát

249 Kč
199 Kč
Lidé kolem Milady Horákové - 21%
Vzpomínky, úvahy a korespondence, vztahující se k Miladě Horákové a jejím blízkým.
ženy
Ukázky

Lidé kolem Milady Horákové

48 Kč
38 Kč
Odložený život - 20%
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
ženy
Ukázky

Odložený život

249 Kč
199 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika - 20%
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
ženy
Ukázky

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

246 Kč
197 Kč
Poledne u Tiffanyho - 20%
Životní příběh designérky Clary Wolcottové. Do manhattanské kanceláře slavného Louise Tiffanyho vstoupila v létě 1888 kurážná mladá umělkyně Clara Wolcottová, aby jej požádala o místo designérky v jeho firmě.
ženy
Ukázky

Poledne u Tiffanyho

339 Kč
271 Kč
Mata Hari - 20%
(1x)
Barvitý příběh slavné femme fatale.
Autorce se podařilo napsat životopisný román s nejvyšším respektem k historickým faktům, ale současně nesmírně niterný a strhující.
ženy
Ukázky

Mata Hari

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>