Nejprodávanější Kniha - červenec 2020
užitková zahrada

Zkuste to doma sami - zahrada a balkon - 11%
(1x)
Květinová louka plná včel místo trávníku, zelenina místo okrasných rostlin, léčivé byliny místo plevelu, půdokryvné rostliny, které se dají jíst, místo kamenitých ploch–existuje mnoho možností, jak zahradničit přírodněji, zdravěji a zároveň snadněji.
užitková zahrada
Ukázky

Zkuste to doma sami - zahrada a balkon

359 Kč
319 Kč
Jedlý les - 11%
Brožurka přináší zasvěcené články o vztahu permakultury a tradičního extenzivního ovocnaření a o tom, co nového permakultura v tomto oboru nabízí.
užitková zahrada

Jedlý les

207 Kč
184 Kč
Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost - 11%
Kniha se zabývá zábavným permakulturním pěstováním zeleniny, a to od výběru místa pro záhony přes jejich utváření mnoha různými způsoby až po zúrodňování půdy, tvorbu kompostů a přidávání přírodních zlepšujících příměsí do půdy.
užitková zahrada
Ukázky

Zelenina z ekozahrady pro radost i soběstačnost

854 Kč
759 Kč
Léčivé byliny v květináči a na zahradě - 11%
V knize najdete 25 nejběžnějších druhů divokých léčivých bylin a způsoby, jak je pěstovat v bezprostřední blízkosti obydlí.
užitková zahrada

Léčivé byliny v květináči a na zahradě

296 Kč
263 Kč
Moderní zahrada - 11%
Každý nový projekt znamená vzrušující výzvu, ale také úkol. Pěstovat vlastní ovoce a zeleninu je nejen praktické a výhodné, ale je to i báječné dobrodružství. Kniha obsahuje dvacet tři projektů pro malou i velkou zahradu.
užitková zahrada

Moderní zahrada

359 Kč
319 Kč
Velká kniha biozahradničení - 11%
Hlavní myšlenkou biozahradničení je přesvědčení, že zdravé rostliny mohou růst jen ve zdravé půdě.
užitková zahrada

Velká kniha biozahradničení

449 Kč
399 Kč
Biozahrada - Zahrada bez chemie a plná života - 11%
Kniha Arnošta Tabacha je logicky sestavená z jeho příspěvků do různých periodik a z rukopisu, který zanechal po předčasné smrti, doplněná o aktuální fotografie. Naučí začínající zahrádkáře ekologicky myslet a v souladu s přírodou...
užitková zahrada

Biozahrada - Zahrada bez chemie a plná života

224 Kč
199 Kč
Permakulturní farma - 11%
(1x)
Permakulturu – metody udržitelného designu a spolupráce s přírodou – lze aplikovat nejen na zahrádky, ale stejně dobře i na rozsáhlé farmy a na celé oblasti krajiny.
užitková zahrada

Permakulturní farma

207 Kč
184 Kč
Hnojení půdy a kompostování v zahradě - 11%
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny. Může to být špatný výběr rostlin pro vaše stanoviště, na živiny chudá půda nebo nedostatečná ochrana před chorobami a škůdci.
užitková zahrada

Hnojení půdy a kompostování v zahradě

152 Kč
135 Kč
Městské zahradničení - 11%
(1x)

Balkony, terasy, komunitní zahrady, samozásobitelství obyvatel města. Přes sto stran čtení o všem, co můžeme dělat, když si ve městě chceme pěstovat vlastní jídlo a žít v příjemném zeleném prostředí.

užitková zahrada

Městské zahradničení

207 Kč
184 Kč