Nejprodávanější knihy - červenec 2020
hudba

Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
Já, Elton John
Elton John je dlouhodobě nejúspěšnější zpěvák a skladatel všech dob. (Dosavadních) sedm dekád jeho života oplývá pozitivními i negativními zvraty. A nyní se dle vlastních slov rozhodl o svůj příběh podělit.
hudba

Já, Elton John

499 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
Těžkej nářez
(2x)
Řada profilů hudebníků, u nichž autor hledal odpověď na otázku, jací jsou ve skutečnosti.
hudba

Těžkej nářez

322 Kč
Metallica – kompletní příběh
(1x)

Ulrich. Hetfield. Hammett. 40 let metalové legendy!

Kompletní příběh Metalliky a její cesty na metalový trůn.

hudba

Metallica – kompletní příběh

179 Kč
Písně v obleku
(2x)
Publikace přináší výběr 200 hudebních dvoulistů s výtvarně řešenou titulní stránkou. Zahrnuje písně Wericha a Voskovce, Vlasty Buriana a další filmovou, taneční, trampskou, kabaretní a vojenskou tvorbu, letité šlágry, trvalé hity i skladby vyhaslé.
hudba

Písně v obleku

171 Kč
Škola odhalení hlasu
Když autorka jako proslulá operní pěvkyně, která měla odmalička „zlato v hrdle“, ztratila hlas, pochopila, že v pedagogice zpěvu není něco v pořádku. Poznala, že je to především samotné pojetí hlasu a tónu jako něčeho hmotného.
hudba

Škola odhalení hlasu

288 Kč
Deep Purple & Rainbow
Deep Purple patří k nejvlivnějším a nejznámějším hardrockovým kapelám, které se vynořily z tavícího kotle všemožných hudebních směrů koncem šedesátých let.
hudba

Deep Purple & Rainbow

304 Kč
Harmonicky myslet a slyšet - 9%
Předkládaná učebnice je adresována posluchačům studia hudebních oborů na konzervatořích, na pedagogických a filozofických fakultách univerzit i dalším zájemcům o studium harmonie.
hudba

Harmonicky myslet a slyšet

305 Kč
277 Kč
O umění klavírní hry - 9%
(1x)
Nové, revidované vydání vyhledávané metodologické práce pro klavíristy. Proslulý pianista a pedagog v ní postihuje základní principy klavírního umění a formuluje řešení pedagogických otázek s moudrostí, zkušeností a hlubokou láskou k hudbě.
hudba

O umění klavírní hry

341 Kč
311 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>