Nejprodávanější knihy - červenec 2020
poezie

Nabíledni prázdno
(3x)
Kniha významné české básnířky (1946–2013) shrnuje její verše z pozůstalosti, obsáhlou fotografickou část, mapující autorčinu životní cestu v letech 1963 až 2013, a všechny rozhovory, které ve svém životě poskytla.
poezie

Nabíledni prázdno

169 Kč
Krvavá stopa
(1x)
První básnická kniha, která této svérázné americké rockerce vychází. Zpěvačka, literátka, performerka a feministka nepřináší světlo, ale libuje si ve všem temném a odvráceném.
poezie

Krvavá stopa

168 Kč
Nikdy nic nebylo
(2x)
Nikdy nic nebylo je průřez jeho písňovými texty, nazvaný podle stejnojmenného hitu Sta zvířat a podle toho, co vám odpoví na dotaz, jestli někdy něco měl s múzou milostné poezie Erató.
poezie

Nikdy nic nebylo

270 Kč
Kniha haiku
(4x)
Ačkoli se Jack Kerouac proslavil především jako prozaik, psal také vynikající poezii – mnozí literární historici jsou dokonce toho názoru, že Kerouacovy básně jeho prózu co do kvality předčí.
poezie

Kniha haiku

178 Kč
Madona zabijáků
(2x)
Dnes již legendární výpověď o temných letech drogových válek v ulicích kolumbijského Medellínu. Černá báseň v próze, kde smrt je nejen každodenním chlebem, ale i vytouženou potravou, vysvobozením.
poezie

Madona zabijáků

197 Kč
Test tvojí trpělivosti
Láska, smrt nebo paranoia. To všechno a mnohem více nabízí Test tvojí trpělivosti. Kniha, kterou má na svědomí Filip Koryta (aka Dr. Filipitch), mistr ČR ve slam poetry 2017.
poezie
Ukázky

Test tvojí trpělivosti

179 Kč
Budiž!
Kniha devadesáti krátkých filozoficko-básnických reflexí s vědomým humanistickým a v závěru i idealistickým a pacifistickým patosem. Autorem textu i ilustrací je známý básník a spisovatel Michal Černík.
poezie
Ukázky

Budiž!

197 Kč
Pošta shora
(1x)
Básnická sbírka Pošta shora obsahuje básně napsané na hranici bdění a spánku, ve fázi usínání, kdy slova, situace a obrazy nabývají nových, nečekaných významů.
poezie

Pošta shora

266 Kč
Pravý úhel
(1x)
Hádám, jak daleko si budu, sáhnu-li na sebe vypůjčeným gestem, oslovím-li se infinitivem, nebudu-li precizní, růžolící maso, ale pravý úhel.
poezie

Pravý úhel

206 Kč
Rainmaker / Deštivec
Dvojjazyčný výbor z díla předního irského básníka. Básně Bernarda O’Donoghua (* 1945), jsou balady nebo jejich torza působící jako „archeologické nálezy.“
poezie

Rainmaker / Deštivec

257 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 139 položek
1 2 3 .. 14 > >>