Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2020
společenské vědy

Nebezpečné známosti - 11%
Tato studie je pojednáním o působení sociálních věd ve společnosti, které polemizuje s takto zjednodušujícím pojetím.
společenské vědy

Nebezpečné známosti

203 Kč
180 Kč
Od stromu k labyrintu - 6%
(3x)
V této knize Eco hledá sémiotickou reflexi ve filozofických systémech od Platóna a Aristotela přes T. Akvinského ke Kantovi, ale nemenší pozornost věnuje rétorickým spisům (například barokním výkladům o metafoře) či kabalisticky založenému učení.
společenské vědy

Od stromu k labyrintu

593 Kč
558 Kč
Plnou parou v politice - 11%
Kniha Jiřího Paroubka možná vyvolá protichůdné reakce. Její autor se v ní však projevuje tak, jak se projevoval a projevuje v našem veřejném dění: jako silná, cílevědomá a v každém ohledu nepřehlédnutelná osobnost české politické scény.
společenské vědy

Plnou parou v politice

270 Kč
240 Kč
Atlas transformace - 6%
Publikace Atlas transformace je globálním průvodcem po transformačních procesech. Kniha získala v roce 2011 druhou cenu v soutěži "Nejkrásnější knihy světa".
společenské vědy

Atlas transformace

553 Kč
520 Kč
Lovci smrti
Autor knihy JIŘÍ KOMOROUS, dlouholetý šéf Národní protidrogové centrály služby kriminální policie a vyšetřování ČR, čtivou formou přibližuje nelehké počátky jejího vzniku a budování, ale také nás seznamuje s řadou akcí, zaměřených na potírání drog v ČR.
společenské vědy

Lovci smrti

39 Kč
O značkách - 6%
Autor ve své práci vysvětluje, jak a proč vznikly obchodní značky, jak sloužily a slouží svým majitelům i zákazníkům, a jak se mění jejich užívání a fungování v globalizovaném světě. Svůj výklad doprovází konkrétními příklady.
společenské vědy

O značkách

331 Kč
311 Kč
Mythologica III - Původ stolničení - 6%
(1x)
Ve třetí části čtyřdílné práce předního francouzského kulturního antropologa může čtenář pokračovat v pouti po mýtech amerických indiánů.
společenské vědy

Mythologica III - Původ stolničení

382 Kč
359 Kč
Mythologica IV - Nahý člověk - 6%
(1x)
Závěrečný, nejobsažnější díl tetralogie rozebírá indiánské mýty (tentokrát převážně severoamerické) metodou strukturální analýzy jako tři předchozí díly.
společenské vědy

Mythologica IV - Nahý člověk

338 Kč
318 Kč
Mýtus a geografie - 11%
Sborník Mýtus a geografie shrnuje jedenáct studií předních českých badatelů, jež spojuje otázka po způsobu, jakým člověk vnímá svět v tom nejširším smyslu slova.
společenské vědy

Mýtus a geografie

359 Kč
319 Kč
Původ poezie - 6%
(1x)
Sborník studií z pera předních českých badatelů (Král, Petříček, Čermák, Putna, Kalivoda a další) se pokouší o zmapování zdrojů básnické inspirace v jednotlivých evropských i mimoevropských kulturách.
společenské vědy

Původ poezie

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 248 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 > >>