Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2020
hudba

Gott
Nakladatelství NAŠE VOJSKO Vám ve spolupráci s významným fotografem Milošem Schmiedbergerem přináší unikátní obrazovou publikaci utajovaných fotografií ze života slavného zpěváka Karla Gotta.
hudba
Ukázky

Gott

500 Kč
Karel Gott
Karel Gott za téměř šedesát let své mimořádné kariéry poznal jak chutná sláva, obdiv, nevšední popularita a všeobecné uznání.
hudba

Karel Gott

269 Kč
Texty / Lyrics 1961 – 2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
hudba

Texty / Lyrics 1961 – 2012

1 348 Kč
Nick Cave, Mercy on Me
Musiker, Schriftsteller, Schauspieler, Crooner – Nick Cave ist Kult. Reinhard Kleist hat sich der realen Figur angenommen und spielt in "Nick Cave - Mercy on me" mit Leben und Werk des Ausnahmekünstlers und schafft eine einzigartige Erzählung.
hudba

Nick Cave, Mercy on Me

622 Kč
Doors: Brány vyhozené z pantů
Bývalí členové legendárních Doors se na stará kolena rozhádali. A to tak, že roztržku mezi nimi musel řešit soud. Samozřejmě, že šlo o peníze, ale nejen o ně, významnou roli v jejich sporu hrály zejména práva na používání jména původního jména kapely
hudba

Doors: Brány vyhozené z pantů

295 Kč
Kdo je ten chlap?
(1x)
Jedna z nejlepších knih, které byly dosud napsány o Bobu Dylanovi. Daltonův styl psaní je sám o sobě unikátní, jde do hloubky, soustřeďuje se na podstatné a zároveň dokáže bavit.
hudba

Kdo je ten chlap?

403 Kč
Můj Janáček
(1x)
V tomto svazku jsou shromážděny tři Kunderovy texty o Janáčkovi, které vznikly ve Francii mezi rokem 1991 a 2004.
hudba

Můj Janáček

149 Kč
Deep Purple & Rainbow
Deep Purple patří k nejvlivnějším a nejznámějším hardrockovým kapelám, které se vynořily z tavícího kotle všemožných hudebních směrů koncem šedesátých let.
hudba

Deep Purple & Rainbow

304 Kč
Vítězslava Kaprálová
(1x)
Vítězslava Kaprálová (24.1.1915 – 16.6.1940) je výjimečná skladatelská osobnost české hudby první poloviny 20. století, doby tvůrčích hledání v technice hudebního vyjadřování a ve vytváření základů nové hudby.
hudba
Ukázky

Vítězslava Kaprálová

296 Kč
Bowie: Ilustrovaný životopis
David Bowie byl více než zpěvák, více než umělec. Jeho vliv na moderní popkulturu je nesmazatelný. Poznejte muže mnoha tváří, kontroverzní ikonu hudebního světa i jeho alter ego Ziggyho Stardusta.
hudba

Bowie: Ilustrovaný životopis

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 37 položek
<< < 1 2 3 4 > >>